Testtekercselés receptje 3.

Egy egyszerű testtekercseléshez elég egy kis agyag és némi tengeri só. Ehhez az alaphoz adhatunk még több hozzávalót, ami lehet némi gyógynövény vagy 2 evőkanál illóolaj.

Íme néhány dolog,amivel elkészíthetjük a sajátunkat – otthon:

- agyag
- só : tengeri só,magnézium szulfát (keserűsó)
- gyógynövények porrá zúzva : alfalfa (lucerna) , körömvirág ,kamillavirág ,virágpor,édes köménymag ,gyömbér gyökér,levendula ,neem,petrezselyem,rózsaszirom,hecserli,orbáncfű
- nedvesítő segédanyagok: almaborecet ( ugyanolyan mennyiségű desztilált vízzel feloldva),teljes tej (3,6%) vagy vaj (hozzáadva vizet krémesre keverve)
- illóolajok:levendula,citrom,citromfű,rozmaring,grapefruit,bazsalikom,extra szűz olívaolaj


Agyag receptje a tekercseléshez:

- 1 csésze bentonit (iszap) vagy zöld agyag
- ¼ csésze tengeri só
- 2 evőkanál olívaolaj
- 2 csésze víz

Forró vízbe rakjuk bele a sót és várjuk meg, amíg elolvad. Ezután rakjuk bele a többi hozzávalót és keverjük el. Szükség esetén adhatunk hozzá még vizet,hogy elérjük a kívánt állagot.Kenjük a masszát az egész testre,majd fedjük be magunkat .

Forrás: fogyinfo.hu

Adnow banner

loading...
loading...

Facebook diákmeló - Box Middle
Ciráda zenekar - Hazám hazám

 

http://www.regijatekokkiallitasa.com/

 

Online Toborzás hírek
Új lap - 1

Honlapunkon sütiket használunk a jobb működésért Részletes leírás






Honlapunk magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használunk.

A sütik önmagában semmilyen módon nem képesek a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmasak.

A rendszer cookiek alkalmazásának célja, hogy Ön zökkenőmentesen böngészhessen, érvényességi ideje a munkamenet (böngészés) befejezéséig tart.

Google Analytics cookiek alkalmazásának célja, hogy a honlapunk látogatói forgalmáról tájékoztasson minket (pl. napi látogatások). Az automatikusan rögzített IP címeket 24 hónapig tárolja. A cookiet számítógépéről bármikor törölheti, illetve beállíthatja böngészőjét úgy, hogy a cookiek alkalmazását tiltsa.

x

Honlapunkon sütiket használunk a jobb működésért Részletes leírás