10 tuti program a hétvégére

Koncertezik Caramel és Szalóki Ági is. Táncolhatnak a gyerekek a Művészetek Palotájában, és degeszre ehetjük magunkat a Kürtőskalács Fesztiválon.

Kürtőskalács Fesztivál, (2014. október 10-12.) - A legédesebb fővárosi fesztiválra garantáltan üres gyomorral érdemes menni!

VIII. Geresdlaki Gőzgombóc Fesztivál (2014. október 11.) - Mellesleg Koltai Róbert és Rúzsa Magdi is fellép este.

20. BabyMarkt Babaholmibörze és Gyerek Expo (2014. október 11.) - Sok türelemmel és konkrét bevásárlólistával készüljetek!

Képregénybörze (2014. október 12.) - Amit a szabadidő rovat be szeretne szerezni a kispesti börzén: Arrow, Walking Dead, Flash és Ironman képregények.

Star Wars családi nap (2014. október 11.) - Nemcsak a felnőtt rajongókat, de a gyerekeket is színes programokkal várják a Star Wars napon.

Világszép nádszálkisasszony (2014. október 12.) - Ötévesek már mehetnek, a lányok tuti imádni fogják.

Hetedhét táncház – Dél-Alföld és a tekerő (2014. október 12.) - A legkiválóbb muzsikusok, hagyományőrző hangszeres mesterek és táncmesterek segítségével tehetik meg kezdő tánclépéseiket a gyerekek.

Caramel koncert (2014. október 11.) - Aki még nem hallotta élőben Caramelt, és megteheti, hogy elmegy, az ne hagyja ki. Jót tesz a léleknek.

Lajkó Félix és a Balanescu Quartet (2014. október 11.) - Két kivételes hegedűzsenivel randevúzhatunk egy estén.

Recirquel Újcirkusz Társulat: Párizs Éjjel (2014. október 10.) - A Párizs Éjjel a harmincas évek dekadens és fülledt erotikájú világát tárja elénk, felidézi a századelő párizsi lokáljainak vággyal teli és szerethető miliőjét.

Szalóki Ági: Körforgás (2014. október 11.) - A koncert megszólítja azokat, akik kisgyermekként szerették meg a Cipity Lőrincet vagy a Gingallót, az azóta született testvéreiket és a szüleiket is, hiszen minden gyerekből felnőtt lesz egyszer, de minden felnőtt vágyik vissza a gyereklétbe.

 

Forrás:nlcafe.hu

Adnow banner

loading...
loading...

Facebook diákmeló - Box Middle
Jelentkezz diákmunkára!
 
Ciráda zenekar - Hazám hazám

 

http://www.regijatekokkiallitasa.com/

 

Online Toborzás hírek
Új lap - 1