Iskola Újság indításának elősegítése

A D-MEDIA pályázatot hirdet iskola újság indítása, segítése céljából közoktatással foglalkozó oktatási intézmények számára.

Jelentkezési határidő: 2008. december 06.

A pályázat célja: A pályázat keretein belül a kedvezményezett oktatási intézmény számára segítséget biztosítunk iskola újság hagyományteremtő elindítása érdekében. A D-MEDIA vállalja, hogy szakmai támogatást nyújt a pályázati eljárásban sikeresen szereplő intézmények, csoportok számára.

Pályázók köre:
- oktatási intézmények
- oktatási intézményekhez kapcsolódó csoportok.

A pályázat tartalma:

- Elindítjuk az iskolai diákújságot. (szervezés, szerkesztés, képzés)
- Ingyenes kialakítjuk az újság arculatát.
- A havonta megjelenő kiadvány első három hónapjában a D-MEDIA havonta száz példányt ingyenesen előállít a kedvezményezett számára.
- A lap indítása előtt ingyenes képzést biztosít a munkatársak számára. Az előállítás, szerkesztés, módszertanok tekintetében. (Csupán az utazási költséget kell fedeznie a kedvezményezettnek)

A kedvezményezett vállalja, hogy külső megjelenési formáiban (pl. iskolai weblap) mint partnert szerepelteti a D-MEDIA-t.
Egy intézményből csak egy pályázatot fogadunk el!

A pályázatok elbírálásának határideje: 2009. január 31.
A projekt indításának időpontja: 2009. február közepe.
Jelentkezési határidő:
2008. december 06. 24:00
Módja: mellékelt adatlap kitöltésével,
elektronikus úton a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre.

Az intézmények a mellékelt adatlappal adhatják be pályázatukat. Az érvényes pályázók a jelentkezési lap beérkezését követően egy Monitor Dossziét fognak kapni elektronikus formában. Ebben lehetőséget kap a pályázó arra, hogy megismertesse az intézményt. Kiemelt figyelemmel vizsgáljuk, hogy az intézmény hátrányos földrajzi területen székel-e, SNI-s gyermekeket nevel-e, valamint van-e az intézményben média (vagy média-jellegű) oktatás.

A pályázati eljárásban való feltétel, hogy a pályázó elküldje pályázati adatlapját, elkészítse Monitor Dossziéját, valamint hogy az eljárás megszervezésével, lefolytatásával kapcsolatos adminisztratív kiadások fedezését szolgáló egyszeri, ötezer Ft-os pályázati részvételi díjat a kiíró számlájára utalja.
Bővebb információ Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , www.dmedia.uw.hu

Forrás: tender.sff.hu/

Adnow banner

loading...
loading...

Facebook diákmeló - Box Middle
Jelentkezz diákmunkára!
 
Ciráda zenekar - Hazám hazám

 

http://www.regijatekokkiallitasa.com/

 

Online Toborzás hírek
Új lap - 1