Egyetemistáknak való részmunkaidős állást keresel? Ha igen, akkor tudnod kell, hogy számos remek lehetőség áll előtted.

Sok munka ezek közül működhet az egyetemi időbeosztásoddal együtt is. Néhányat pedig még a campus területén is megtalálhatsz.

Irodai asszisztens

Egyetemisták számára ez az egyik legjobb választás. A munkakörbe beletartozhatnak olyan

feladatok, mint a fénymásolás, a telefonhívások fogadása, és a leltározás. Ehhez fel kell venned a kapcsolatot

egy diákokmunkákat közvetítő céggel, vagy nézz körül az egyetem irodáiban, talán ott is szükség van valakire.

Magántanár

Sok diák fogad fel magántanárt gimnáziumban és egyetemen is. Segíthetsz matekot tanítani, vagy felkészíteni másokat a dolgozatokra, vizsgákra. Hirdetheted magad újságokban, az iskolák hirdetőtábláján vagy ismerősökön keresztül is. A legjobb az egészben, hogy te mondhatod meg, mikor dolgozol.

Informatikai tanácsadás

Gyakran kérnek tőled segítésget az ismerőseid, ha valami problémájuk van a számítógépükkel? Ha igen, esetleg belevághatnál az informatikai tanácsadásba a campuson. Hirdetheted magad az iskola hirdetőtábláján, újságban, vagy akár a közösségi médiát is felhasználhatod hozzá. Ugyanúgy, mint a magántanárkodásnak, ennek is megvan az az előnye, hogy te szabod meg, mikor vagy elérhető.

Bébiszitter

Ha jól bánsz a gyerekekkel, megfontolhatod, hogy kisegítesz néhány ismerőst, amikor vigyázni kell a gyerekeikre. Ez azért is előnyös, mert ha még kicsik, miután lefektetted őket este, még tudsz tanulni az egyetemi vizsgákra, amíg a szülők meg nem érkeznek. Ha gondolod, ezt is megpróbálhatod hirdetni.

Felszolgáló

Gondoltál már arra, hogy a vendéglátó iparban vállalj állást? Sok étterem keres részmunkaidőben felszolgálót. Az étteremtől függően elég sok pénzt kereshetsz a borravalókból. Pincérként valószínűleg még kedvezményt is kaphatsz az ételre. Ha nem ismersz sok embert abban a városban, ahol tanulsz, ez egy jó módja az ismerkedésnek is.

Pénztáros

Sok élelmiszerbolt vagy abc hirdet állást részmunkaidőben. Ezeknek a nagy része nem igényel sok tapasztalatot, és még tréninget is ajánl munkavállalói számára.

Fitneszközpont alkalmazott

Ha az egyetemnek van fitneszközpontja, meggondolhatod, hogy oktatónak állj. Ennek az egyik nagy előnye az, hogy egyszerre edzhetsz és kaphatsz érte pénzt is, ráadásul a munkaruha is kényelmes. Ez azoknak is jó munkalehetőség, akik szeretnek segíteni másoknak.

 

Forrás:kamaszpanasz