A nanokorszak kezdetén... - rajz- és esszépályázat pályázat középiskolásoknak

A pályázat beküldési határideje: 2008. december 1.

A NanoTudomány Nemzetközi Közössége (The International NanoScience Community - TINC) pályázatot hirdet magyarországi és határontúli középiskolás diákoknak "A nanokorszak kezdetén…" címmel.

A pályázat célja:
Napjainkban egyre gyakrabban hallunk a nanotudományok segítségével kifejlesztett, megalkotott újdonságokról. A pályázat célja, hogy megmutassa, mint gondolnak a mai középiskolások a "nanokorszak" új anyagairól, módszereiről és az ezek segítségével létrehozott termékekről.
Pályázat kategóriák:
I. Középiskolások (14-16 éves korig)
II. Középiskolások (17-18 éves korig)

A nano-pályázat témái:
1. "A nanokorszak kezdetén…" - rajzpályázat. Csak elektronikus formában beküldött pályamunkákat áll módunkban elfogadni.
2. "A nanokorszak kezdetén…" - a nanotudományokkal kapcsolatos, szabadon választott témájú esszé (.pdf formátumban kérjük beküldeni) A 2. témakörben a pályázat terjedelme I. kategóriában legalább 3 gépelt oldal, II. kategóriában legalább 5 gépelt oldal.

A pályázat beküldési határideje: 2008. december 1.

A pályázatok bemutatására és értékelésére a NanoTudomány Nemzetközi Közössége Internetes oldalának magyar nyelvű tematikus csoportjában kerül sor. A pályázatokat a NanoTudomány Nemzetközi Közössége által felkért szakmai zsűri értékeli. A nyertesek jutalomban részesülnek.

A beérkezett műveket a NanoTudomány Nemzetközi Közössége weboldalán tesszük közzé. A szervező fenntartják a jogot, hogy a legjobb pályaműveket nyomtatott formában is megjelentesse.

Bővebb információ a www.nanopaprika.eu/group/nanopalyazat
weboldalon található, valamint az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen kérhető.

A rajzokat és a szöveges pályázatokat a következő címre kérjük eljuttatni elektronikus formában 2008. december 1-ig:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

The International NanoScience Community
„The Spicy world of NanoScience”

Letölthető kiírás (pdf): nanopályázat.pdf

Forrás: http://tender.sff.hu

Adnow banner

loading...
loading...

Facebook diákmeló - Box Middle
Jelentkezz diákmunkára!
 
Ciráda zenekar - Hazám hazám

 

http://www.regijatekokkiallitasa.com/

 

Online Toborzás hírek
Új lap - 1