„Egyszer volt hol nem volt…” képzőművészeti pályázat gyerekeknekA Békés Megyei IBSEN Oktatási, Művészeti és Közművelődési Nonprofit Kft. Kulturális Irodája, a Békés Megyei Tudásház és Könyvtár és az Életfa Kulturális Alapítvány képzőművészeti pályázatot hirdet olyan Békés megyében élő gyerekek számára, akik szeretik a népmeséket, és szívesen rajzolnak, festenek, alkotnak.

Beküldési határidő: 2012. május 11.

Pályázni lehet a www.nepmese.hu mesetárából kiválasztott mese illusztrálásával.

Választható technikák: rajz, tusrajz, festmény, akvarell, kollázs, montázs, mozaik, batik, szövés, plasztika, textilkép, makett természetes anyagokból, terméskép, báb, origami, tűzzománc, stb.

A legjobb művek megjelennek a népmesék honlapján: www.nepmese.hu

Életkori kategóriák:
I. kategória: óvodások
II. kategória: általános iskolák alsó tagozatos tanulói
III. kategória: általános iskolák felső tagozatos tanulói

A pályamunkákat (rajz, festmény, kollázs stb., kivéve a térbeli alkotások) A/3-as vagy A/4-es méretben keretezés (paszpartu) nélkül kérjük beküldeni.

Beküldési/beadási cím:
Békés Megyei IBSEN Oktatási, Művészeti és Közművelődési Nonprofit Kft. Kulturális Iroda
5600 Békéscsaba, Kiss Ernő u. 3. Pf:138

A pályamunkák hátuljára írjátok rá a mű címét, neveteket, életkorotokat, osztályotokat, felkészítő tanárotok nevét, iskolátok nevét, címét.

Beküldési határidő: 2012. május 11.

Pályaműveket csak megfelelő méretű és felbélyegzett válaszborítékot mellékelése esetén tudjuk visszaküldeni. A zsűri által kiválasztott alkotásokból 2012. június 4-én, 15 órai kezdettel kiállítás nyílik a Békés Megyei Tudásház és Könyvtárban (Békéscsaba, Kiss Ernő u. 3.).

A pályázat díjazottjai tárgyjutalomban részesülnek.

A pályázattal kapcsolatban bővebb információ kérhető:
Kocsis Klára művészeti referens, 20/377-95-27, kocsis@ibsen.hu

{module Forrás: sff|none}