A divat ábrázolása, az ábrázolás divatja - fotópályázatAvagy mutasd meg, Te hogy látod a modelledet! (glamour, divat és portré) fotópályázat. A Full Fashion (www.full-fashion.com) és a ZebrArt közös fotópályázatot hirdet.

 

I. Nevezés
A pályázat nyílt, a fényképeket, kizárólag digitális formában az alábbi e-mail címre kérjük beküldeni: ffpalyazat@gmail.com
Egy pályázó maximum 3 művel nevezhet.

Határidő: 2012. augusztus 15.

A pályaműveket a Full Fashion a kiírás napjától folyamatosan befogadja, a végső beküldési határidőig, azaz 2011. augusztus 15-ig.
A fotópályázaton nem vehetnek részt a Full Fashion és a ZebrArt Stúdió dolgozói, valamint hozzátartozóik.

II. Zsűrizés és Díjazás
A pályamunkákat a Full Fashion és ZebrArt Stúdió által felkért szakmai zsűri bírálja el – a pályázat végső beküldési határidejét követő héten.
A pályázat eredményhírdetésének végső határideje 2011. augusztus 21.
A zsűri három díjat ítél meg:
Nyeremények:
Az első helyezett nyereménye egy 8 napos modellfotózás és workshop Toszkánában teljes ellátással (utazással, szállással, étkezéssel) profi stábbal és technikai felszereléssel.
A második helyezett nyereménye egy 8 órás stúdió használat a ZebrArt Stúdióban teljes aszisztenciával, valamint szabadon választhatsz a ZebrArt Stúdió bármely értékes workshop csomagja közül ahol fejlesztheted tudásodat, bővítheted ismeretedet.
A harmadik helyezett nyereménye egy 4 órás stúdió használat a ZebrArt Stúdióban teljes aszisztenciával, valamint negyed évig, felület biztosítása a Full Fashion weboldalán, ahol megmutathatod munkáidat, és magadat ez előtt a szakmai közönség/közösség előtt!
A nyerteseket e-mailben értesítjük ki.

III. Pályázati feltételek:
A pályázaton minden nevező maximum három saját készítésű digitális, vagy digitalizált fotóval indulhat. A pályamunkákat e-mailben várjuk a ffpalyazat@gmail.com e-mail címre. Ha gondolod akkor pár sorban írhatsz a kép készítésének menetéről vagy a képedhez kapcsolódó érzéseidről.
A díjak nagy értékére való tekintettel az első három helyezett fotót a Full Fashion bekéri nagyfelbontású, magas minőségű, eredeti változatban is az alkotóktól utólagosan.
A beküldött képeket a valóságtól erőteljesen eltérő módosítás nem megengedett! A zsűritagok fenntartják maguknak a jogot ahhoz, hogy maguk döntsék el, hogy melyik kép lépi át ezt a határvonalat.
Pályázati díj: 2600Ft/3db kép (tehát nevezési díj a 3db kép együttesére vonatkozik)
Amennyiben a pályázatra nem a maximálisan megengedett (3db) képpel pályázol akkor is 2600Ft a nevezési díj. A pályázati díját a ZebrArt Stúdió bankszámlájára kell elküldeni:
Raiffeisen Bank: ZebrArt Kft. 12012008-01223838-00100002
A közlemény rovatba írd be a számlázási címedet, nevedet, és a pályázati kódot (amit a válaszlevelünkben kapsz majd meg a fotóid beérkezte után.
A ZebrArt Kft garanciát vállal arra, hogy az átutaláshoz bekért adataidat titkosan kezeli, és sehol semmilyen formában a későbbiekben sem használja fel!
Csak azon pályaművek kerülnek zsűrizésre, amelyeknek beküldői már átutalták a nevezési díjat a pályázat határidejének lejártáig!

Formai követelmények:
fájl típus: JPEG,
méret: hosszabbik oldal fekvő kép esetén minimum 1400 pixel, álló kép esetén minimum 1000 pixel; maximális méret: fekvő képnél hosszabbik oldal 2560 pixel, álló kép esetén 1900 pixel; maximum 3MB

IV. Szerzői jogok
A pályázaton résztvevők a pályamű(vek) beküldésével automatikusan elfogadják a kiírás feltételeit, és egyben hozzájárulnak ahhoz, hogy a győztes pályamunkákat valamint a díjátadó ceremóniát egy beszámoló formájában publikáljuk a Full Fashion és a ZebrArt Stúdió weboldalán. A többi beküldött pályaművet a pályáztató sehol semmilyen formában nem használja fel! A pályázó a kép beküldésével kijelenti, hogy a kép(ek)et ő készítette, és rendelkezik a közlés jogával. A pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott kép(ek) elkészítésével és nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót, a szerzőt terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

Mindenkinek Jó fotózást és Sikeres pályázást kíván a ZebrArt és a Full Fashion csapata!

További információ kérhető: fullfashionmail@gmail.com

 

{module Forrás: sff}