Így vásárolhattok színházjegyet és múzeumi belépőt majdnem ingyen

Nincs több ezer forintotok színház- vagy mozijegyre, múzeumi belépőre vagy könyvekre, pedig rátok férne egy kis kikapcsolódás? Pénztárcakímélő megoldásokat gyűjtöttünk.

 

Színház 600-700 forintért

A legtöbb magyarországi színház csatlakozott a a Ma este színház nevű kezdeményezéshez - ezen az oldalon minden nap körülbelül 30-35 aznap esti előadásra vásárolhattok jegyet, persze "last minute áron".

Az, hogy pontosan milyen előadásokra kínálnak jegyet, attól függ, hogy mennyi jegy maradt még, így ha szeretitek a színházat, érdemes feliratkozni a hírlevélre.

Second hand irodalom

Ha a tankönyvek megvásárlása után már csak néhány száz forintotok jut könyvekre, pedig szívesen vadásznátok jó regényekre, ismeretterjesztő kiadványokra vagy verseskötetekre, nézzetek szét a Petőfi Csarnok bolhapiacán - a belépő 150 forint, cserébe olcsó és/vagy régi könyvek közül válogathattok.

Ha szeretitek a használt könyveket, érdemes szétnézni az antikváriumokban is - van, ahol már 100 forintért találtok kiadványokat.

Mozi diákigazolvánnyal

A diákigazolványotokkal olcsóbban válthattok jegyet nemcsak a multiplex, hanem a művészmozik műsorára is. A diákjegy 800-1100 forint, de van olyan mozi, amely a hét meghatározott napján olcsóbban kínálja a belépőket.

Múzeum ingyen

A múzeumok állandó kiállításaira a hónap bizonyos napjain ingyen mehettek be, ha 26 évnél fiatalabbak vagytok - érdemes kihasználni ezt a lehetőséget.

A Magyar Természettudományi Múzeum és a Néprajzi Múzeum állandó kiállításait például minden hónap első vasárnapján nézhetitek meg ingyen, míg a Magyar Földrajzi Múzeumba a hónap első hétvégéjén nem kell belépőjegyet venniük azoknak, akik 26 éven aluliak, vagy 18 évnél fiatalabb diákot kísérnek.

Forrás: eduline.hu

Adnow banner

loading...
loading...

Facebook diákmeló - Box Middle
Jelentkezz diákmunkára!
 
Ciráda zenekar - Hazám hazám

 

http://www.regijatekokkiallitasa.com/

 

Hasznos Linkek (D)

A témához kapcsolódó oldal(ak) címét küldje el nekünk!

LINKAJÁNLÁS

Online Toborzás hírek
Új lap - 1