Tartósítás – házilag

A nagy tartósítási munkák júniusban kezdődnek, mivel a tartósítható gyümölcsök nagy része akkor érik. A másik nagy szakasz augusztus közepétől indul még néhány gyümölccsel és a zöldségek nagy részével.

 

Nem tudhatom, te hogy állsz ehhez a kérdéshez, gyakorlatlan vagy-e benne vagy rutinosan bevált módszerekkel dolgozol már évek óta, de ezt a témát – mint a háztartáshoz kapcsolódó fontos kérdést – érdemes kissé jobban körüljárni.

Bővebben...

Online Toborzás hírek
Új lap - 1

Honlapunkon sütiket használunk a jobb működésért Részletes leírás






Honlapunk magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használunk.

A sütik önmagában semmilyen módon nem képesek a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmasak.

A rendszer cookiek alkalmazásának célja, hogy Ön zökkenőmentesen böngészhessen, érvényességi ideje a munkamenet (böngészés) befejezéséig tart.

Google Analytics cookiek alkalmazásának célja, hogy a honlapunk látogatói forgalmáról tájékoztasson minket (pl. napi látogatások). Az automatikusan rögzített IP címeket 24 hónapig tárolja. A cookiet számítógépéről bármikor törölheti, illetve beállíthatja böngészőjét úgy, hogy a cookiek alkalmazását tiltsa.

x

Honlapunkon sütiket használunk a jobb működésért Részletes leírás