Az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogatásával az Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. 2009. január 23-24-én rendezi meg az Educatio 2009 Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást a SYMA Sport- és Rendezvényközpont „A” és „C” csarnokában.
1 Milliós Nyereményjáték! A kiállítás első látogatói, azaz a január 23-án vagy 24-én 10 és 11 óra között érkezők között értékes tárgynyereményt sorsolnak ki!

EDUCATIO 2009

 A 10.000 m2 alapterületű kiállításon a felsőoktatási intézmények mellett tankönyvkiadók, taneszközgyártók és -forgalmazók, külföldi egyetemek, nyelviskolák, szakképző intézmények, oktatással foglalkozó kutatóintézetek vesznek részt.

Színvonalas szakmai programmal és előadásokkal várjuk az iskolák tanárait és vezetőit, illetve az oktatás különböző területein érdekelt cégek mint kiállítók képviselőit. Olyan intézmények, cégek és szakemberek mutatkoznak be, akik meghatározó szerepet töltenek be a mai magyar oktatás fejlődésében.

A kiállítás tehát egyedülálló lehetőséget biztosít a pedagógusok és intézményvezetőik számára, hogy figyelemmel kísérjék a szakma újdonságait, a taneszközök és módszerek korszerűsödését. A szakmai érdeklődők mellett számítunk az alap-, közép- és felsőfokú intézmények diákjai, szüleik és tanáraik részvételére. A kicsiket színes programokkal, érdekes oktatási és készségfejlesztő eszközökkel, játékokkal, a nagyobbakat szórakoztató programokkal, internetes számítógépekkel várjuk.

A kiállítás különösen fontos az érettségiző diákok számára, hiszen egy időben és egy helyen találkozhatnak valamennyi felsőoktatási intézmény képviselőivel; érdeklődhetnek a felvételi esélyekről és lehetőségekről, a szakokról és a képzési rendszerről, a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről.

A továbbtanulásra készülő középiskolások „gyakorló egyetemistáktól, főiskolásoktól” kaphattak választ kérdéseikre – színesebb, személyes élményeken is alapuló tájékoztatással könnyítendő a megfelelő iskola kiválasztását. Az előző évek kiállításainak sikere alapján a két nap során mintegy 40.000 látogató – középiskolás diákok, szülők, pedagógusok, intézményvezetők és -fenntartók – megjelenésére számítunk.

A kiállítás minden látogató számára ingyenes és minden nap 10-től 17 óráig tart nyitva.
További információ itt olvasható educatio.hu
 
Forrás: iot.hu