Újévi és szilveszteri sms-ekMa van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak a szépre, jóra. Boldog új évet!

Oszd meg velünk a kedvenc újévi sms-ed szövegét!

Gondjaid kerüljenek, asztalaid terüljenek! Tárcáid ne ürüljenek, fürtjeid ne őszüljenek! Barátaid szeressenek, jótündérek kövessenek! B.U.É.K.

Adjon az Isten bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az Ó Évnek keretet! Had ihassunk, had ehessünk az ÚJ ÉVBEN eleget! BÚÉK!

Mikor kigyúlnak a fények, a pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal az egyik rád kacsint, kicsi kendőből rád csillámport hint. Így adja át neked ezt az üzenetet: Szeretetben gazdag Boldog Új Évet!

Szilveszterkor ha éjfélt üt az óra, gondolj rám is csak egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok neked!

Magányos időkben szeretet, Borús napokban örömet, Gondterhelt percekben nyugalmat, Vesztett helyzetekben reményt, Kívánok neked. BUÉK!

Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdag örömteli szépet! BUÉK!

Képeslapra nem volt időm, hozzád mennék, de nincs cipőm. Szánkón csúsznék, ha hó esne, de maradjunk az sms-be! B.U.É.K!

Gondolj az elmúlt 12 hónapra, Minden gondod múljon el holnapra, Nemsokára vége lesz az utolsó éjnek, sms-ben kívánok Neked Boldog Új Évet!

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!!! 🙂

Kívánok Nektek 12 hónap egészséget, 52 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet! B.Ú.É.K.!

Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az új évre.

Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja és nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségedre, teljesülön álmod az új esztendőben! BUÉK!

Örömöd sok legyen, Bánatod semmi, Segítsen az Isten boldognak lenni! Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, Én így kívánok Neked Boldog Új Évet!

Múlik a nap, s múlik az év. Ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet!A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Újévet!

 

Még több sms!