Megkezdődött a regisztráció az idei középiskolás focibajnokságra, a Coca-Cola CUP-ra.

Budapest, 2014. szeptember 29. – Október 15-ig nevezhetnek a középiskolások a Coca-Cola CUP-ra, amelynek szakmai koordinátora az MLSZ. A 2013/14-es szezonban 6559 játékos vett részt a kupában, amelynek győztesei Rómába utazhattak, ahol a színes programok mellett brazil edzők foglalkoztak velük. Várhatóan az idei torna nyereménye is nagy meglepetés lesz.

A Coca-Cola CUP első idényében, a 2012/13-as évadban közel 600 csapat nevezett a tornára, amelyen 1200 mérkőzésen 7000-nél is több gólt rúgtak a középiskolások. A kupa második szezonjában tovább nőttek a számok: 373 intézmény 723 csapata vett részt a programban, így idén még nagyobb résztvevőszámra számítanak a szervezők.

A győztesek minden évben életre szóló élményekkel gazdagodhattak. Az első szezon nyertes fiúcsapata részt vehetett a Juventus edzésén Torinóban, a legjobb lánycsapat pedig ellátogatott a Hollandia–Magyarország vb-selejtezőre, ahol személyesen is találkozhattak a csapattagokkal. Az előző idény két győztes csapata Rómában, a Giulio Onesti sportközpontban edzőtáborozott. Idén is érdemes nevezni, hiszen hasonlóan izgalmas nyeremények várnak a legjobbakra. A regisztráció elindult és október 15-én zárul, ugyanis a nagy érdeklődésre való tekintettek a szervezők meghosszabbították a jelentkezési határidőt.

További információ:

http://cocacolacup.mlsz.hu/

www.facebook.com/CocaColaCUPMagyarország