A Borsodi Hegyalja Fesztivál idén a fesztiválpiacon egyedülálló új programhelyszínnel jelentkezik. A Hegy’ Karriergyárban fesztiválon Magyarországon először jelennek meg önálló helyszínen gyakornoki programok,

HR-üzenetek és a munkavállalók lojalitásának erősítését célzó aktivitások. Kelet-Magyarország legnagyobb zenei rendezvényén „nem nyakkendős közegben” találhatnak egymásra leendő gyakornokok, potenciális munkavállalók, munkáltatók, kkv-k, nagyvállalatok, az állami szektor képviselői, HR-esei, oktatási intézmények, pályázók és az üzleti élet szereplői a Hegy’ Karriergyárban.

 

A Hegyalja, mint az ország egyik legnagyobb fesztiválja, és mint felelős zenei nagyrendezvény, a Hegy’ Karriergyárban elsősorban azoknak a gazdasági szereplőknek, oktatási intézményeknek és állami szereplőknek kínál megjelenési lehetőséget, amelyek már eddig is aktívan tettek a régió foglalkoztatottsági mutatóinak javításáért. Azoknak a vállalatoknak, amelyek már az egyetem, illetve a főiskola idején keresik a legjobbakat, gyakornoki programjuk belépőt jelenthet a Hegy’ Karriergyárba is. Azok a felsőoktatási intézmények és szakiskolák, amelyek piacorientált alap és mesterszakjaikkal, szakirányú képzéseikkel hozzásegítik a leendő munkavállalókat a sikeres álláskereséshez, szintén megjelenhetnek a műszaki értelmiségiek és műszaki szakemberek körében legnépszerűbb magyarországi fesztiválon.

 

KARRIER- ÉS CSAPATÉPÍTÉS MEGZENÉSÍTVE

A vállalatok, a felsőoktatási intézmények és a fesztivál együttműködésén alapuló kezdeményezés abból a szempontból is újdonságnak számít, hogy a hazai fesztiválok történetében először egy programhelyszínen valósulhat meg egy „üzleti találkozó”, egy „szabadegyetem”, egy „állás-, karrier-, és vállalkozói börze” jellegű program fesztiválkörnyezetbe ágyazva.

A Hegy’ Karriergyárban megjelenő munkáltatók különleges lehetőséget kapnak arra, hogy elnyerjék leendő dolgozóik bizalmát, vagy erősítsék jelenlegi munkavállalóik lojalitását, hiszen a világörökségi környezetben megrendezett fesztivál iránti elköteleződés az itt megjelenő vállalatokra is kivetül. A válság jelenlegi szakaszában a szaktudás és a munkavállalók elkötelezettsége, valamint a nem pénzbeli motivációs eszközök felértékelődnek, így ez különös jelentőséggel bír.

A Hegyalján a bérlettel érkező fesztiválozók aránya minden más hasonló magyarországi rendezvényhez képest a legmagasabb, így a fesztiválon megjelenő márkák, vállalatok számára nem csupán egy délután áll rendelkezésre arra, hogy átadják üzeneteiket: a Hegyalján négynapos folyamatos jelenléttel tervezhetnek, ami jelentősen növeli üzenetük bevésődésének esélyét.

 

HEGY’ KARRIERGYÁR: BELÉPÉS CSAK NYAKKENDŐ NÉLKÜL

Amellett, hogy a Hegy’ Karriergyárban résztvevő cégek HR-esei már a fesztivál helyszínén megismerhetik a leendő pályázókat, gyakornoki programjaikat a fiatal munkavállalók, pályakezdők saját közegében mutathatják be. A vállalatok jelenlegi munkavállalóiknak csapatépítő tréningeket, programokat szervezhetnek azon a fesztiválon, amelyre a kelet-magyarországi zenerajongók sajátjukként tekintenek. A felsőoktatási intézmények – a vállalati résztvevőkkel egyenrangú szereplőként – ismertethetik meg a hegyaljásokkal képzési rendszerüket, valamint mindazokat az előnyöket, amelyeket az iskolák kínálnak leendő hallgatóiknak. A Hegy’ Karriergyárban a tudásalapú munkaerő-piac és gazdaság valamennyi szereplője megtalálhatja számítását, így az innovatív kisvállalkozások, start-up cégek is kötetlen közegben, a megzenésített nyaralás helyszínén építhetik tovább üzleti kapcsolataikat.

 

13. HEGYALJA FESZTIVÁL: NYARALÁS MEGZENÉSÍTVE

A Hegy’ az a hely, ahol nem kell választanod a víz, a bor és a sör között, mert a legjobb zenék és a legjobb társaság mellé mindhármat megkapod. A Borsodi Hegyalja Fesztivál az ország egyetlen olyan négynapos bulija, ahol a fesztiválélményeid a világörökség részévé válnak. Július 18-22. között, 13. alkalommal élvezhetik a hegyaljások a Tiszát, a tokaji borokat, a Borsodi söreit, a legizgalmasabb külföldi csapatok és magyar zenészek koncertjeit egyszerre. Ha unod már a semmibe tartó világvége jóslatokat, ott a helyed a Lucky 13 Hegy’en, hiszen a 13. garantáltan életed legszerencsésebb Hegyalja Fesztiválja lesz.

A 13. Borsodi Hegyalja Fesztiválon mindenki ott lesz, aki számít: Rakamaz-Tokaj az elmúlt 13 év alatt az egyetemisták, a menő főiskolás arcok legmozgalmasabb nyári találkozóhelyévé vált. De persze a keleti oldal legnagyobb nyári fesztiválján nem csak velük találkozhatsz: a külföldi fellépők mellett idén is itt lesznek a legjobb hazai zenészek, a legviccesebb stand-uposok, sőt ez az a fesztivál, ahol a legtöbb magyar borásszal és sörszakértőkkel is találkozhatsz. A Borsodi Hegyalja Fesztiválon együtt készítheted a halászlét, vagy együtt sörözhetsz, Furmint-fröccsözhetsz a kedvenc íróddal, énekeseddel. De sőt, a Lucky 13 Hegy’en idén még az is megtörténhet, hogy főzhetsz annak a fellépőnek vagy akár annak a srácnak / lánynak, akit az elmúlt években csak messziről istenítettél.

Több mint 200 fellépő, evezés, színház, strandolás, boros pincék, izgalmas beszélgetések, az ország legjobb arcaival. A megzenésített nyaralás Rakamaz-Tokajban a színpadokon és a színpadok előtt is vár.