Volbeat-Hegyalja kombóban közel 10 ezer forintos kedvezménnyel. A Borsodi Hegyalja Fesztivál és a Concerto Music bemutatja: június 18-án új lemezével érkezik a Volbeat. A dán csapat Budapesten a PeCSa Music Hallban ad koncertet, amire a spéci Hegyalja-Volbeat Bérlet május 14-től 9600 forintos kedvezménnyel váltható.

A Volbeat-Hegyalja Bérlettel a budapesti koncert mellé az igazi fesztivál is jár, több mint 200 külföldi és magyar Hegy’ fellépővel. Köztük a Slayer, az Asking Alexandria, a Down, a Skindred, a Metallica egykori legendás basszusgitárosa, Jason Newsted új csapata, a Newsted, a The Devil Wears Prada, az Every Time I Die. És ez még csak néhány név az igazi fesztiválra érkező csapatok közül.

 

A Volbeat számára már-már hagyomány, hogy új nagylemezeivel rendre a dán slágerlisták élén landoljon. A 2007-es Rock the Rebel/Metal the Devil például az első metálalbum volt, amely azonnal a listák élén mutatkozott be hazai pályán, a legnagyobb példányszámban eladott lemezként. A budapesti koncert annál is inkább izgalmas lesz, mert a zenekarhoz idén februárban egy igazi metállegenda csatlakozott. Az Anthraxot elhagyva Rob Caggiano gitáros fejében az is megfordult, hogy leteszi a lantot, de ennél sokkal inkább vágyott egy új, kreatív zenekari környezetre művészi kiteljesedéséhez, amelyet végül a Volbeatben meg is talált. A srácok igazán egymásra találtak, a közös munkáról valamennyien szuperlatívuszokban beszéltek. A most megjelent, Outlaw Gentleman & Shady Ladies című Volbeat-lemez készítésekor Caggiano már a dán banda teljes jogú tagja volt.

 

Az igazi hegyaljás arcoknak szereztünk jegyet a Volbeatre

A Hegyalja Fesztivál rajongói egy ritkaságszámba menő akcióban extrakedvezményes kombinált jeggyel juthatnak be a budapesti bulira: a Hegyalja-Volbeat Bérlet a Volbeat koncertje mellett az idei Hegyalja Fesztivál heti bérletét is magába foglalja. A spéci belépővel akár még a Győr-Tokaj, a Budapest-Tokaj vagy a Nyíregyháza-Budapest utazás teljes költsége is megspórolható, sőt a megtakarított 9600 forintból még sörre vagy egy jó borozásra is futja, főleg, hogy a Hegy’re idén is mindenki féláron utazhat. A Volbeat-Hegyalja Bérlet a Ticketportal és a Ticket Express hálózatában érhető el, összesen 22.300 forintért (31.900 forint helyett).

A budapesti Volbeat-buli kiváló kezdet, hiszen a Hegy’ szervezői idén is elkényeztetik a legkeményebb műfaj rajongóit. Június 25. és 30. között Tokajban nem kisebb nevek izzítják majd a Tisza-parti éjszakát mint a Slayer, az Asking Alexandria, a Down, a The Devil Wears Prada, az Every Time I Die vagy az exMetallica tag, Jason Newsted. Az idei 14. Hegyalja Fesztiválon visszatérő vendégként újra tiszteletét teszi, és szokásához híven, forró, fékezhetetlen bulit celebrál majd a newporti Skindred, de hasonló őrület várható a hazai klubélet egyik leghúzósabb bandája, a Subscribe nagyszínpados koncertjén is.

Volbeat-Hegyalja Bérletek >>> ERRE

 

Borsodi Hegyalja Fesztivál – Igazi Fesztivál igazi arcoknak

A Hegy’ az a hely, ahova vissza kell térni, hiszen a tokaji hegyek között az igazi arcok, az igazi zene, az igazi fesztiválélmény vár benneteket. A Borsodi Hegyalja Fesztivál az ország egyetlen olyan négynapos bulija, ahol a fesztiválélményeitek a világörökség részévé válnak.

Június 25-30. között, 14. alkalommal élvezhetitek a Tiszát, a tokaji borokat, a legizgalmasabb külföldi csapatok és magyar zenészek koncertjeit egyszerre. Itt ünnepelhetitek meg a vizsgaidőszakot, vagy az érettségi után végre felszabadultan tombolhattok kedvenc zenekarotok koncertjén, hiszen 2013-ban a Hegy’ nyitja a nyarat.

A külföldi fellépők mellett Tokajban lesznek a legjobb hazai zenészek, a legviccesebb stand-uposok, sőt ez az a fesztivál, ahol a legtöbb magyar borásszal találkozhattok. A Borsodi Hegyalja Fesztiválon akár együtt sörözhettek, Furmint-fröccsözhettek a kedvenc íróitokkal, énekeseitekkel, sőt ez az a hely, ahol két koncert között könnyedén munkát is találhattok.

Több mint 200 fellépő, hajnalig tartó pörgés, evezés, színház, strandolás, boros pincék, izgalmas beszélgetések, az ország legjobb arcaival. 2013-ban a nyár egy igazi fesztivállal és igazi arcokkal indul Rakamaz-Tokajon.

további infó

www.hegyaljafesztival.hu

www.facebook.com/hegyaljafesztival

www.youtube.com/hegyaljafesztival