Műanyag, mint bizsuMég mindig többet kellene foglalkozni a szelektív gyűjtéssel. Több információ kellene a lakosság felé. Népszerűsítés iskolákban, óvodákban. Akár az óvónők által, akár interaktív bemutató által, amit civil szervezetek rendeznek.

Rádióban talán több riportot hallani a szelektív gyűjtésről, de tévében alig látható ezt népszerűsítő műsor. Pedig közös összefogás nélkül nem fog menni. Mi itt a szelektív portálon hazai és külföldi példákon mutatjuk be, sokan vagyunk akik környezettudatosan élünk. Sokan vannak azok a hölgyek is, akik otthon példát mutatnak családjuknak a szelektív gyűjtéssel. 
Vannak olyan is közöttük, akik nemcsak laposra tapossák, s kiviszik a szelektív gyűjtőkbe a PET palackokat, hanem maguk készítik el ékszereiket ezekből az anyagokból.
Lássuk Kató Mariann Nyíregyházán élő olvasónkat, aki szebbnél szebb tárgyakat készített tusfürdő, ásványvizes palackok és más műanyag felhasználásával.

 

Műanyag, mint bizsu Műanyag, mint bizsu Műanyag, mint bizsu Műanyag, mint bizsu Műanyag, mint bizsu Műanyag, mint bizsu Műanyag, mint bizsu Műanyag, mint bizsu Műanyag, mint bizsu Műanyag, mint bizsu