Mafia 2 plakáttervező pályázat

Mafia 2 plakáttervező pályázatTervezd meg a Mafia 2 hivatalos magyarországi plakátját.

A plakát látható lesz a Mafia 2 játékot árusító üzletekben, üzletláncok boltjaiban továbbá esetlegesen egyéb hirdetési felületeken is.


Mafia 2 ajándékcsomag. Tartalma: Mafia 2 játék az igényelt platformra(PC,PS3, XBOX), MAFIA 2 Official USB-Stick, Mafia 2 hivatalos póló

 

A nyertes neve és a győztes pályázati munka látható lesz a nagyobb gamer oldalakon, és internetes portálokon továbbá a CNG.HU és a Mafia2.hu weboldalán.

A plakát nyilvánosságra hozatalához a játék hivatalos forgalmazója a Take2 hozzájárulása szükséges.

Benyújtási határidő: 2010. augusztus 10.

Pályázati feltételek:

1. A pályamunkákat a info@mafia2.hu címre kell benyújtani. Benyújtási határidő: 2010. augusztus 10. 10.00 óra. A pályázati anyagokat jpg formátumban, maximum 1 MB méretben lehet benyújtani a győztes pályázótól azonban a következő formátumban és méretben fogjuk elkérni a plakát-tervet:

- A2 méret (420x594 mm)
- Felbontás min. 300 dpi
- .psd formátum
- 5 mm kifutó-vagyis a terv az oldalszélektől számított 5 milliméterig nem tartalmazhat a plakátkép szempontjából releváns kép- és szöveganyagot.

2. A pályázatnak tartalmaznia kell a Mafia 2 játék hivatalos lógóját

3. A pályázati anyagot a benyújtás napján elérhetővé kell tenni a fent említett győztes pályázati anyagra megkívánt méretben és formátumban a zsűri esetlegesen megkeresése esetén.

4. A pályamunka tartalmazhat a képanyagon kívül szlogent, erre azonban a hivatalos forgalmazó a változtatás jogát fenntartja. A legjobb szlogen kiötlőjét a plakátanyagtól függetlenül a zsűri különdíjjal jutalmazza.

Egyéb:

- A plakát-tervhez kötelező logo illetve egyéb a plakáthoz esetlegesen felhasználható képanyag, layer letölthető a Mafia2.hu oldalról
- A győztes pályázó a pályázat benyújtásával hozzájárul az általa készített terv nyilvánosságra hozatalához
- A győztes pályamunka reményeink szerint a Mafia 2 hivatalos plakátjaként fog nyilvánosságra kerülni, így a plakát műfaji sajátosságait (egyszerűség, átláthatóság, etc) célszerű figyelembe venni.

Szükséges fájlok a plakáthoz: Letöltés

Adnow banner

loading...
loading...

Facebook diákmeló - Box Middle
Jelentkezz diákmunkára!
 
Ciráda zenekar - Hazám hazám

 

http://www.regijatekokkiallitasa.com/

 

Online Toborzás hírek
Új lap - 1