Baja vagy Győr? - Két város verseng a 2009-es EFOTT helyszínért

Baja vagy Győr? - Két város verseng a 2009-es EFOTT helyszínért

Az október 31-i határidőig két pályázat érkezett a jövő évi EFOTT Házigazda Felsőoktatási Intézmény tisztségre. A győri Széchenyi István Egyetem és a bajai Eötvös József Főiskola is szeretné, ha városukban rendeznék 2009-ben a Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját (EFOTT) - közölte az Edupress-szel a rendezvény főszervezője, Dajka Zoltán.

A nyár legjelentősebb múltra visszatekintő diákrendezvénye az EFOTT, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. A fesztivál története 1976-ra nyúlik vissza, manapság az egyik legnagyobb magyar rendezvény, idén - létszámrekordot döntve - csaknem 60 ezren látogattak el az EFOTT-ra. A fesztivál állandó jellemvonása, hogy évente más-más helyszínen rendezik meg. Három évtized alatt a rendezvény bejárta az országot. 2009-ben immár harmincnegyedik alkalommal várja az EFOTT a fiatalokat, a helyszínre idén is pályázni kellett.
Az október 31-i határidőig két pályázat érkezett a Házigazda Felsőoktatási Intézmény tisztségre. A győri Széchenyi István Egyetem és a bajai Eötvös József Főiskola Hallgatói Önkormányzatának képviselői - a kiírásnak megfelelően - az EFOTT Menedzsment előtt személyesen is ismertették pályázatukat, az általuk megjelölt helyszín adottságait, előnyeit, sajátosságait. Mindkét pályázat tartalmazza a felsőoktatási intézmény rektorának, illetve a város polgármesterének támogató ajánlását is.
Az EFOTT Menedzsment a helyszíni terepbejárásokat követően, várhatóan november 10-én hozza nyilvánosságra, hol rendezik a 2009-es EFOTT fesztivált.
(www.edupress.hu)

Adnow banner

loading...
loading...

Facebook diákmeló - Box Middle
Jelentkezz diákmunkára!
 
Ciráda zenekar - Hazám hazám

 

http://www.regijatekokkiallitasa.com/

 

Online Toborzás hírek
Új lap - 1