A Kommunikációs és Médiatudományi Tanszék Marsall-toll elnevezésű diákújságíró pályázatán idén meghirdették a legjobb blogok versenyét is. A megmérettetésen elinduló blogokat az alábbiakban mutatjuk be. Szavazz Te is a legjobbra!

Idén a legjobb újságírók mellett a legjobb blogok szerzõit is jutalmazni kívánjuk! Az online megjelenési formák térhódításával ma már rengeteg internetes napló, azaz blog születik. Pályázati kiírásunk ezen lehetõségével szeretnénk értékelni, de leginkább bemutatni a széles nagyközönségnek azon blogerreket, akik a legjobb internetes naplókat készítik és vezetik.

A szabályok a következõk: február 26. és március 6. között szavazz Te is az általad legjobbnak tartott blogra. A legtöbb szavazatot kapott blogot kiáltjuk ki az év Marsall-blogjának. A szavazás elsõ helyezettjét a hagyományos diákújságíró-pályázat díjazottjai között tüntetjük ki, illetve itt, az oldalon is feltüntetjük. A díjátadó idõpontját és helyszínét is hamarosan eláruljuk itt a www.commonline.hu oldalon.

Párkányi Péter
http://www.rhapsodhy.hu

Neszvecskó Barbara
http://www.orultcsajok.blogol.hu

Melhardt Gergõ
http://mgblog.blog.hu

Somi Krisztián
http://somik.atw.hu

 

Szavazás ITT!