Szavazz a legjobb online gyermektartalomra!Értékeld a Magyar Tartalomipari Szövetség Facebook oldalán, hogy a Magyar Kiváló Online Gyermektartalom Díj 2011 versenyre nevezett pályaművek közül, melyik szolgálja leginkább a 6-12 év közötti gyermekek javát!

 

A pályázatra beérkezett online tartalmak képeit és linkjeit „Gyermektartalom Díj 2011 – Közönségszavazás” Fényképalbumban találod

www.facebook.com/album.php?aid=49104&id=122699197754508&saved

Lájkold a szerinted legjobb gyermekeknek szóló oldalt 2011. február 7-ig!

 

A legtöbb lájkot összegyűjtő versenymű a „Magyar Kiváló Online Gyermektartalom Közönségdíj” címet kapja.

Legyél Te is a zsűri tagja és add le szavazatod a legjobb gyermekeknek szóló online tartalomra!

 

Szavazás:

A versenyre benevezett honlapok nyitóképét és elérhetőségét találhatod meg a „Gyermektartalom Díj 2011 – Közönségszavazás” albumban. Ha megtaláltad kedvenc online gyermektartalmadat, nem kell mást tenned, mint az albumban a kedvenc holnapod képét lájkolnod!

 

Bővebb információ a versenyről:

Idén először indult a Magyar Kiváló Online Gyermektartalom Díj verseny, amely a minőségi online gyermektartalmak előállítóit célozza meg és ezen tartalmak legjobbjait kívánja összegyűjteni.

A versenyt a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) szervezi, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ), a SIP program (www.saferinternet.hu) hazai konzorcium vezetőjének támogatásával. A magyar verseny nyertesei tovább jutnak az európai megmérettetésre, az Európai Kiváló Online Gyermektartalom Díj (European Award for Quality Online Content for Children) versenyre, melyet 14 Biztonságosabb Internet Központ és az Európai Bizottság Biztonságosabb Internet Programja közösen szervez meg.

A versenyre a 6-12 év közötti gyermek korosztályt megcélzó minőségi online tartalmak jelentkezhettek.

A nyertesek kihirdetésére és a díjkiosztóra 2011. február 8-án kerül sor a Biztonságos Internet Nap (Safer Internet Day) rendezvény keretében.