Folytatódik a Találd fel magad! játékA nagy sikerre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy újabb próbatétel elé állítják a Találd fel magad! játék több mint negyvenezer felhasználóját. A Találd fel magad! Plusz keretén belül olyan 6 diákból és 1 tanárból álló csapatok jelentkezését várják, akik részt tudnak és szeretnének venni egy igazán embert próbáló kétfordulós versenyen, ahol próbára tehetik mind szellemi, mind pedig testi felkészültségüket.

A regisztráció után a csapatoknak készíteniük kell egy videót valamilyen tantárgyhoz kapcsolódóan, lehetőleg egy flashmob szerű rendezvényről. A videó bárki számára elérhető lesz a verseny honlapján, ahol aztán a közösség szavazhat azokra. A legtöbb szavazatot szerző nyolc csapat jut a döntőbe, melynek helyszíne a Millenáris park lesz május 27-én. Minden csapathoz segítők is regisztrálhatnak.

A döntőben – amit az interneten keresztül valós időben is közvetítünk – először Vágó István kvíz kérdéseire kell majd válaszolniuk a bejutott csapatoknak, majd három-három csapattag tanáruk kíséretében különböző logikai és ügyességi feladatok megoldásával próbál minél több pontot szerezni. Eközben a csapat másik három tagja az ún. bázison további kérdések megválaszolásával próbál minél több segítséget szerezni a többieknek, de a segítők távolról is gyűjthetnek pontokat a csapatuknak.

A győztes csapat értékes díjakkal térhet majd haza.

 

A versenyhez kapcsolódó főbb időpontok

  • 2011.05.02.: Jelentkezés/regisztráció kezdete,
  • 2011.05. 09.: Videók feltölthetőek, szavazhatóak, segítők regisztrációjának megnyitása,
  • 2011. 05. 17.: A szavazás lezárása és a selejtező eredmény kihirdetése
  • 2011. 05. 27.: Döntő – Millenáris Park