Kedves Leendő Partnerünk!A tavalyi évhez hasonlóan a Kamaszfesztivál Szervezőiroda a következő tanév elején ismét megrendezi Országos Kamasztanévnyitó rendezvényét.

A „Találd meg a hobbidat!” üzenetet közvetítő eseményre 2011. szeptember 9-én a Zöld Pardonban kerül sor.

A rendezvényen idén is bemutatkozási, promóciós, tagtoborzási lehetőséget biztosítunk a kamaszkorosztályt célzó szakköröknek, kluboknak, egyesületeknek, szervezeteknek, művelődési házaknak arra, hogy a tanév elején kiemelt célcsoportjuk előtt ismertethessék tevékenységüket, népszerűsíthessék programjaikat, foglalkozásaikat, szakköreiket, hobbijaikat.

A „Találd meg a hobbidat!” üzenettel rendelkező kezdeményezéshez a tanév eleje tökéletes apropót szolgáltat, hiszen a szeptember minden iskoláskorú gyerek életében a tanévre való felkészülésnek, a tanév időbeosztásának, a szakkörkiválasztásnak időszaka is egyben.

 

Az Országos Kamasztanévnyitót a következőként tervezzük megvalósítani:

 

Helyszín:

Zöld Pardon (ZP)

1117 Goldmann György tér

Déli oldal

 

Rendezvény nyitva tartása:

2011. szept. 9. péntek

10.00 – 18.00: programbemutatók

Megjelenés:

A ZP területén felállított 3×3 m-es napfénytetők alatt 1x1m-es asztalokkal, székekkel

 

Tervezett létszám:

A rendezvényre a főváros, valamint Pest megye valamennyi oktatási intézménye számára (kb. 1000 intézmény) meghívót küldünk augusztus 23-án. A programra minimum 1000 diákot várunk.

Kiállítói bemutatkozási formák:

Kiadványok:

Szórólapok, éves program-naptárak, egyéb brossúrák, kérdőívezés, tesztek, stb.

Standos bemutatkozások:

Kiscsoportos előadások, hobbibemutató, interaktív játszatás – foglalkoztatás, vetélkedő, filmvetítés, beszélgetés, számítógépes prezentációk / tesztek, kiállítás, stb.

Színpadi bemutatók:

Tánc, musical, diákzenekar, énekkar, bűvészkedés, színjátszás, sportbemutató, színpadi interjúk, egyéb egyéni megoldások;

Önálló ötletek:

Ha felsoroltakon kívül más műfajban, más formában mutatkozna be, azt a mellékelt jelentkezési lapon kérjük, jelezze!

Költségek:

A kiállításon való megjelenés minden résztvevő számára önköltséges. A rendezvényen való megjelenéshez a Zöld Pardon ifjúsági társadalmi szerepvállalói tevékenysége keretében térítésmentesen biztosítja a területet, infrastrukturális hátterüket, áramot, személyzetet, színpad-, hang-, fénytechnikai költségeket, kommunikációs felületeket, biztonsági szolgálatot, illetve minden egyebet!

A rendezvény kommunikációjához, valamint rezsiköltségeihez minimális – bruttó 15 000 Ft összegű  hozzájárulást – kérünk kiállítóinktól, amely összeget 2011. aug. 13-ig kérünk átutalni a következő számlaszámra:

Kamaszfesztivál Szervezőiroda Nonprofit Közhasznú Kft.

11600006-00000000-34907218

 

Programterv:

1.         A Kamasztanév megnyitása

2.         A tanév pályázatainak meghirdetése:

–     Keressük Magyarország Legszorgalmasabb Osztályát! – pályázati felhívás, valamint a résztvevő Kamaszbarát Önkormányzatok „Javíts egy jegyet!” pályázatainak ismertetése;

3.         Folyamatos programok (standos bemutatkozások keretében);

4.         Színpadi produkciók (10-15 perces látványos bemutatókat várunk a színpadra);

Háttér-információk a Kamaszfesztivál Szervezőiroda munkájáról:

A Kamaszfesztivál Szervezőiroda 2006. augusztusában kezdte tevékenységét az Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztivál elnevezésű rendezvény megalapításával. Az Országos Osztálykirándulás a hazai oktatási intézmények tanév végi tanulmányi kirándulásainak gyűjtőprogramja, amelyet minden évben Magyarország más-más régiójában rendezünk.

A „Találd meg a hobbidat!” üzenettel rendelkező eseményt ezúttal ötödik alkalommal rendezzük meg abból a célból, hogy a 12-18 éves korú diákok számára minél több értékes szabadidős elfoglaltságot mutassunk be Önökkel együtt.

 

Kérjük, amennyiben Ön is részt venne a programon, akkor a mellékelt jelentkezési lapot

2011. aug. 13-ig szíveskedjen kitöltve visszajuttatni a következő címre: info@kamaszfesztival.hu

 

Az e-mail megérkezését követően egy együttműködési megállapodást küldünk az Önök által megadott címre, amelyet kérünk aláírva visszajuttatni.

 

Várjuk Önöket is kiállítóink közé!

 

Jelentkezési lap

{module Kamaszfesztivál-találd-meg-plakát}