Nyelvparádé a nyelvtanulási lehetőségek vásáraTizenkettedik alkalommal várja a Nyelvparádé azokat, akiknek fontos, hogy idegen nyelveket beszéljenek. A kiállítók bel- és külföldi nyelvtanfolyamok, nyelvkönyvek, szótárak, segédeszközök, nyelvtudást igénylő állások sokaságával várják a látogatókat, akik bemutató órákon vehetnek részt, próbanyelvvizsgát tehetnek, szakértőkkel konzultálhatnak, játszhatnak és nyerhetnek is.

Az utóbbi hetekben nyilvánosságra került, nyelvoktatásról szóló hírek sokakat érintenek. Számukra és a nyelvoktatás, nyelvtanulás iránt érdeklődők számára hasznos előadások tarkítják a programot. A nyelvtanárokat workshopok várják.

Idén két társrendezvénye is van a Nyelvparádénak: az Afrikai Napok és a Latin-amerikai Napok a különleges nyelvek mellett bemutatja a két távoli kontinens kultúráját is. A látogatók megismerhetik az afrikai és a latin-amerikai szokásokat, gasztronómiai különlegességeket, tippeket kapnak az utazásukhoz. Emellett filmvetítések, kerekasztal-beszélgetések sora gondoskodik a tartalmas szórakozásról. Mivel a két legforróbb földrészről van szó, természetesen a zene, a tánc sem maradhat ki a programokból.

Időpont: szeptember 2-4., naponta 10 és 18 óra között
Helyszín: Millenáris, B épület

Szeptember 2-án 10 órakor, a Megnyitó után kerül sor az Európai Nyelvi Díj átadására.

A belépés ingyenes!

Várja Önöket szeretettel a Nyelvparádé a nyelvtanulási lehetőségek vására!