Városligeti Gyermeknap – Budapest

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a Fővárosi Önkormányzattal közösen immár huszonkettedik alkalommal rendezi meg kétnapos, ingyenes gyermeknapi rendezvénysorozatát a budapesti Városligetben.

2012-05-26-27

bővebben…

 

Városi Gyermeknap  – Vác

A váci Városi Gyermeknap 2012-ben is szeretettel várja a gyerekeket és szüleiket.

2012. május 27. vasárnap, 10-18 óráig Városi Gyermeknapra várjuk a kicsiket és nagyokat egséz napos programokkal.

bővebben…


Halász Judit koncertje- Debrecen

2012. Május 27.-én Vasárnap,9 óra és11:00 a debreceni Kölcsey Központban ad koncertet Halász Judit. Gyermeknap Halász Judittal A Gyermeknap kiemelt rendezvény a gyermekrendezvények sorában. Hiszen ezen a napon bár a legkisebbek ünnepelnek, mindenkinek eszébe jut, hogy „…minden felnőtt volt egyszer gyerek”. Ezt szem előtt tartva várjuk a családokat egy vidám mókázásra, ahol mindenki együtt kacag és játszik. A délelőtt folyamán a játéké, az ügyességé, a kreativitásé a főszerep.

bővebben…

 

Százszorszép Gyermekfesztivál és Városi Gyermeknap  – Békéscsaba

Ismét megrendezésre kerül a magyar népmesekincs és a magyar népművészet elemeire épülő Százszorszép Gyermekfesztivál és Városi Gyermeknap. A magyar népmesekincs és a magyar népművészet elemeire épülő városi gyermeknapot rendeznek május utolsó vasárnapján a békéscsabai Széchenyi Ligetben.

bővebben…

 

Vadnyugati Gyermeknap  – Budapest

2012-05-28 A Savoya Park bevásárlóközpont ingyenes gyereknapi programja érdekes és izgalmas vadnyugati kaladokat tartogat a kicsiknek és a nagyoknak.

bővebben…

 

Gyermeknapi Mesés Várjáték Hollókőn  – Hollókő

2012-05-27 A szervezők szeretettel várják a jelmezbe öltözött hercegnőket, királylányokat, várkisasszonyokat, hercegeket, királyfiakat és vitézeket, hogy gyermeknap alkalmából birtokba vegyék a hollókői várat.

bővebben…

 

Gyermeknap a Veszprémi Állatkertben

2012-05-27 Május utolsó vasárnapján, gyermeknapon a Veszprémi Állatkertbe látogatókat, az összegyűlt gyereksereget szórakoztató gyermeknapi műsorok várják reggeltől estig.

bővebben…

 

Gyermeknap a hajdúszoboszlói strandon

Gyermeknap alkalmából május 27-én minden 14 év alatti gyermek ingyenesen léphet be a hajdúszoboszlói strandra.

bővebben…

 

Kecskeméti Gyermeknap

Május 27-én a főtéri Hírös Forrásnál a szervezők izgalmas programokkal várják a kicsiket és nagyokat Gyermeknap alkalmából.

bővebben…


Pécsi Gyermeknap

2012-05-26 Színes gyermeknapi kavalkád nemcsak az uránvárosi, de minden pécsi gyermeknek és családnak. Többféle kézműves játszóházzal, táncbemutatókkal, aszfaltrajzversennyel, családi biciklis akadályversennyel és helyi mini tájfutással, szabadtéri fényképezkedéssel – igazi majális hangulatban várják a családokat!

bővebben…

 

XIII. Gyermeknap a Reitteri szabadtéri gyermekparkban – Budapest

Szuper program várja a gyermekeket 2012 május 27-én, vasárnap a reitteri szabadtéri, ugrálóváras gyermekparkban!

bővebben…

 

forrás: utazzitthon.hu

 

 

 

 

 

 

A Savoya Park bevásárlóközpont ingyenes gyereknapi programja érdekes és izgalmas vadnyugati kaladokat tartogat a kicsiknek és a nagyoknak.