A HVG Állásbörzén amellett, hogy a szervezőkkel is összefuthatsz, jelentkezhetsz diákmunkásnak a Borsodi Hegyalja Fesztiválra, így megkeresheted a fesztiválod vagy a bérleted árát az igazi fesztiválra. Emellett a Hegy’ standon információt kaphatsz arról is, hogyan lehet a megszokottnál lazábban is állásinterjúzni fesztiválon. Lépj túl a feszengős állásinterjúkon, a „mi lesz velem diploma után”-parán, és villantsd az igazi énedet a Hegy’ Karriergyárban. Bulizz vagy dolgozz igazi arcokkal az igazi fesztiválon.

Ha kíváncsi vagy, milyen egy fesztivál belülről, gyere a Hegy’re diákmunkásnak. A konkrét álláslehetőségekről mindent megtudhatsz a HVG Állásbörzén a Borsodi Hegyalja Fesztivál standján 2013. február 26-27-én a SYMA Rendezvényközpontban. Sőt, itt azt is megtudhatod, ha nem a te világod a klasszikus állásinterjúzás, vagy év közben nem találsz megfelelő állást, hogyan kereshetsz munkát vagy gyakorlati helyet feszengés és nyakkendő nélkül, bulizás közben a Hegy’ Karriergyárban fesztiválon.

Miért gyere még a HVG Állásbörzére?

A HVG Állásbörze sokszínű álláskínálattal vár: mérnök/műszaki, informatikus, gazdasági/pénzügyi, valamint jó nyelvtudással rendelkező szakemberek egyaránt megtalálhatják ideális munkájukat a szakmai gyakorlattól egészen a senior szintig, minden tapasztalati területen.

Női KarrierSarok – siker női szemmel

A rendezvény külön figyelmet szentel női látogatók álláskeresésére, nekik ajánlják a Női KarrierSarkot, ahol a résztvevők stílus- és sminktanácsadást kaphatnak, valamint tájékozódhatnak a kifejezetten nők számára ideális munkalehetőségekről.

Mobility Fair – Hozd haza a világot!

Tanulás, vagy munkavállalás külföldön? Ezek bizony hatalmas előnyt jelenthetnek a hazai vállalatokhoz történő jelentkezéskor is. A HVG Állásbörzén idén első alkalommal sokféle nemzetközi lehetőségről is szerezhetsz információkat a jelen lévő diákszervezetektől, legyen szó akár konkrét külföldi programokról, vagy az ezekhez kötődő pénzügyi és egyéb kérdésekről.

Gyűjtsd a pontokat – nyerj laptopot!

Az állásbörzére való felkészülés nagymértékben növelheti az álláskeresés sikerességét. A rendezvény szervezői jutalomban részesítik a legszorgalmasabb látogatókat a Pontgyűjtő játékkal. Az itt összegyűjtött pontokat személyre szabott karrier tanácsadásokra válthatják be a résztvevők. 200 pont felett értékes ajándékokat sorsolnak ki, a fődíj egy Toshiba Satellite C855-1PM laptop.

Gyere el Te is a HVG Állásbörzére! Ott találkozunk!

Regisztrálj a honlapon, tudj meg még többet a rendezvényről: www.hvgallasborze.hu