Hogyan legyél sikeres cégvezető és szeretett főnök? Éppen ez az, amit egy iskola sem tanít meg. Piroska Gyula tréningjei viszont igen. A cégvezetés és az üzleti élet nem olyan témák, amik gyakran megfordulnak egy iskolás fejében.

A vállalkozók világa nem ok nélkül tűnik bonyolultnak, riasztónak vagy távolinak az iskolapadban, pedig érdemes már fiatal korban tájékozódni arról, milyen a jó cégvezető. Piroska Gyula tréningjei pontosan ebben segítenek.

 

Ki ez a Piroska Gyula, és mit tud mondani nekem?

A pályaválasztás során a diák eldönti, hogy milyen szakma vagy tudomány érdekli legjobban, és ennek megfelelően dönt a továbbtanulásról. Egy tekintetben azonban mindenki egyforma: sikeres és boldog akar lenni.

Hogyan legyél remek szakember, egyúttal kiváló munkatárs, aki élvezi, amit csinál, és sikerre viszi az életét? Éppen ez az, amit egy iskola sem tanít meg. Piroska Gyula tréningjei viszont igen.

Piroska Gyula tizenhat éve tart tréningeket, főként cégvezetők számára. Sok külföldi városban is megfordult, több mint húszezren hallgatták tréningjeit. Előadásainak népszerűsége rohamosan növekszik az egész országban és külföldön is. Nem csoda, hiszen amit csinál, arra égető szükség van a magyar vállalkozások körében: abban segít, hogyan legyél jó főnök.

5 dolog, amit Piroska Gyula tréningjein megtanulhatsz, a suliban viszont nem tanítják:

  • Hogyan gazdálkodj hatékonyan az időddel, hogy ne kerülj a kudarcok és halogatások csapdájába?
  • Hogyan alakíts ki harmonikus és termelékeny kapcsolatot munkatársaiddal, akár főnök vagy, akár beosztott?
  • Hogyan építs fel sikeres vállalkozást, amit örömmel csinálsz?
  • Hogyan válaszd szét a munkádat és a magánéletedet, hogy ebből ne legyenek problémáid?
  • Hogyan vívj ki tiszteletet és szeretetet környezetedben, hogy olyan ember lehess, akivel mindenki szívesen dolgozik együtt?

Ücsörögjek végig egy egész napot?

Ha Piroska Gyula tréningjére mész, ideje elfelejtened az előadásokról alkotott elképzeléseidet. Lendületes, humoros előadásmódja, olykor megdöbbentő, szókimondó stílusa garantálja, hogy az élmény egy pillanatig se hasonlítson egy tanórára. A hamisítatlan hangulat pillanatok alatt odabilincsel a székhez, és gondoskodik róla, hogy egy percet se érezz elvesztegetett időnek.

A jó cégvezető sokkal ritkább, mint a jó szakember. Piroska Gyula segítségével a legpiacképesebb tudást szerezheted meg: hogyan legyél jó főnök.

  • Olyan, aki szereti a munkáját.
  • Olyan, aki sikert sikerre halmoz.
  • Olyan, akit szeretnek a beosztottjai.

„Bárcsak ezt hamarabb hallottam volna!”

Ez az egyik leggyakoribb mondat, ami a Ketyegjen a cég, mint a Doxa óra! előadás után kicsúszik a cégvezetők száján, miután meghallgatták. Ők már tudják, milyen nehéz feljavítani egy rosszul működő vállalkozást. Miért nem helyezed rögtön jó alapokra?

Előzd meg kortársaidat! Erre ajánljuk Neked a „Ketyegjen a cég, mint a Doxa óra!” előadást.