Az Elevengyerekek.hu oldalán mindig találsz olyan gyerekprogramokat, ahová érdemes elvinni a kisebb testvéredet, és még Te is jól érzed magad.

Nyiss Te a kistesód felé, a gyerekprogramok segítenek

Az Elevengyerekek.hu oldalán mindig találsz olyan gyerekprogramokat, ahová érdemes elvinni a kisebb testvéredet, és ahol még Te is jól érzed magad. Hétről hétre értesülhetsz róla, hogy a következő hétvégén milyen gyerekprogramok, fesztiválok, esetleg ingyenes játszóházak lesznek. Olyan jó látni, amikor a máskor hisztiző, csak nyüglődő gyerekek kedvükre ugrálhatnak, zajonghatnak, kacaghatnak. Próbáld ki, szerintem rád is átragad a jókedv. Az Elevengyerekek.hu oldalán mindig találsz valami jó ötletet. Ha sokallod a belépők árát, vagy éppen most nincs rá pénzed, az Elevengyerekek.hu ajánlói között keresd az ingyenesen is látogatható gyerekprogramokat.

Megszámlálhatatlan fesztivál, színes programok

A móka és a kacagás mellett kiemelkedő előadók és a mai magyar kultúrát bemutató rendezvények országszerte színes programokkal várnak, tényleg csak ízlés kérdése, hogy melyiket tervezitek be.

2014-ben is beköszönt a tavasz, és vele együtt kezdetét veszi a tavaszi fesztiválok szezonja is. Ezekről olyan sok helyen annyi mindent olvashatsz, hogy mi inkább valami teljesen mást javasolunk. Az sem rossz ám, amikor Te tudsz valami újat, újdonságot megmutatni a nálad fiatalabb tesóidnak.

Irány a természet

Első hallásra lehet, nem találod izgalmasnak, hogy egy erdőben csatangolj, de ilyenkor tavasszal, egy napsütéses hétvégén neked sem árt, ha mozogsz egy kicsit a természetben.

Csodálatos élmény a kora tavaszi túra. Gyönyörű környezetben visz a Gyermekvasút, és lehetőséget ad a Budai-hegyek legszebb részeinek bejárásához. Több nevezetes kilátópontot (János-hegy, Hárs-hegy) és egyéb érdekességet (Vadaspark) tudtok felkeresni. Semmi mást nem kell tenned, mint legyártani néhány szendvicset – mert az erdőben biztosan megéheztek –, bepakolni a hátizsákba a szenyók mellé még néhány palack vizet, és már indulhattok is. Ugye, hogy nem is tűnik elképzelhetetlennek?

Ha jó túraötleteket keresel, akkor az Elevengyerekek.hu programajánlójában többek között olvashatsz a Kaposvárhoz közeli Katica tanyáról, vagy a baranyai, Közép-Európában is egyedülálló és egyetlen középkori élményparkról.

Csatlakozz az Elevengyerekek.hu olvasóihoz, és Te sem fogod unalmasnak találni, ha a testvéreidre kell vigyázni.