KERESSÜK 2014 LEKVÁRFŐZŐ NAGYASSZONYÁT!

Vérbeli konyhatündér vagy, aki él-hal a nem mindennapi recept-különlegességekért? Elképesztő kreativitással kombinálsz össze látszólag egymástól távol álló ízeket vagy első hallásra össze nem illő hozzávalókat, és receptjeidnek már saját rajongótábora van a környéken? Ha a válasz igen, akkor lehet, hogy eljött a te időd!

Ha a kreativitás mellett egy kis tudatosságot is becsempészel finomságaidba, akkor pedig biztosan mondhatjuk, hogy ez a te kihívásod!

A feladat: készítsd el kedvenc lekvárodat/dzsemedet, fotózd le (lehet szelfi is) és küldd el nekünk az info@mentatrend.hu e-mail címre a hozzá tartozó recepttel együtt „Ezt jól befőztük” jeligével!

Fontos kitétel, hogy befőzés közben csak olyan szezonális finomságokat használj, amelyek utaztatása nem hagyott maguk után túl mély öko lábnyomot, azaz 50 km-es körzetben beszerezhetőek. Emellett az is feltétel, hogy csemegéd tartósításához csak természetes anyagokat használj!

Egészen augusztus 1-ig várjuk képes receptjeiteket, amikor is a beérkezett pályázatokat Facebook oldalunkra feltöltjük, és elindítjuk a versenyt! A három legtöbb lájkot kapó recept tiszteletbeli helyet kap a www.mentatrend.hu főoldalán, a legtöbb lájkot bezsebelő konyhatündérnek pedig még egy 20.000 Ft értékű, kizárólag természetes alapanyagokból készült kozmetikum csomag is üti a markát!

Felkészültetek?

Vigyázz, kész, indulhat a befőzés!

forrás:mentatrend.hu