Az E.ON Csoport energiatakarékosság témakörben új kreatív pályázatot ír ki óvodás gyermekeknek, valamint általános és középiskolás diákoknak négy kategóriában.

A pályázatok szorosan kapcsolódnak az ’EnergiaKaland’ elnevezésű, környezet- és energiatudatossági szemléletet erősítő oktatási programhoz.

A meghirdetett pályázat a korábbi évek rendkívül sikeres pályázatait folytatva egyrészt a köznevelésben részt vevő (6-18 éves), a fenntartható fejlődés és az energiahatékonyság iránt elkötelezett, a meghatározott témában elmélyedni, és önmagukat kreatívan kifejezni képes tanulóktól várja a munkákat. Emellett a vállalat a 2012-ben bemutatott, óvodásoknak szóló, ’EnergiaKuckó’ programjának használóit, illetve az energiatudatosságot építő, energiahatékonysági témára nyitott óvodákat is szeretné megszólítani a pályázatban, ezért a 3-6 éves korosztálynak is pályázatot hirdet.

Alább találhatóak a pályázati kiírások és a pályaművek benyújtásához szükséges szülői nyilatkozatok és pályázati adatlapok. Kérjük, hogy a pályázatot részletesen tanulmányozzák, és annak megfelelően készítsék el a pályaműveket.

A munkák postára adási vagy elektronikus úton történő beküldési határideje: 2014. október 31.

A pályázatra természetesen azok jelentkezését is várjuk, akik még nem ismerik az EnergiaKuckó és az EnergiaKaland oktatási programot.

Kérdés esetén állunk rendelkezésre az energiakaland@eon.hu e-mailcímen.

A pályázathoz valamennyi induló óvodásnak és diáknak sok sikert kívánunk!

E.ON Hungária Zrt.

 

Pályázati anyagok a 3-6 éves korosztály számára

Pályázati anyagok az 1-4. évfolyamos iskolások számára

Pályázati anyagok az 5-8. évfolyamos iskolások számára

Pályázati anyagok az 9-12. évfolyamos középiskolások, szakiskolások számára

 

Forrás:energiakaland.hu