Az első randi soha sem tartozott a legmegnyugtatóbb dolgok közé. Nem kell külön stresszelni, lesz az magától is.

Most az első randisoknak szeretnék segíteni, nekik érdemes elolvasni ezt a cikket, mely a randi 7 alapelvét taglalja!

1. Az első randinak természetesnek kell lennie

Legyen egyszerű! Csak add önmagad! Ezzel sokkal többre mész, mintha olyan dolgokat vennél fel, vagy tennél, amelyeket egyébként nem szoktál. Ne menjetek olyan helyre vagy buliba, ahova amúgy soha nem mennél! Ne vidd méregdrága helyre, ha nem engedheted meg magadnak!

2. Olyan helyet válassz, ahol tudtok beszélgetni!

Valószínűleg ez egy moziban vagy egy zsúfolt bárban nem nagyon valósulhat meg! Olyan helyet válassz, amely mindkettőtöknek jó! Hallgasd a másikat figyelmesen, ne vágj a szavába. Csak úgy ismerhetsz meg valakit, ha beszélgettek! Ez az első randi egyik kulcsfontosságú tényezője!

3. Csak kényelmesen!

Nem feltétlenül kell a legújabb és legszebb ruhádban randira menned! Ez egy nagyon szép gesztus, de gondolj csak bele! Valamelyikőtöknek eszébe jut, hogy sétáljatok, és az új cipő feltöri a lábad. Az egész este élvezhetetlen lesz! Sokkal inkább viselj már jól bejáratott ruhákat! Olyanokat, amelyek biztosan nem fognak neked gondot okozni! Így garantáltan szép estéd lesz!

4. Tedd könnyen megtalálható helyre az első randit!

Ha a kiválasztott helyszínt több mint 30 perc megközelíteni vagy térkép kell hozzá, nos, akkor itt az ideje, hogy új helyszín után nézz. Viszont ha az első randin minden okés, tuti, hogy kenyérre tudod kenni kedvesedet! És következőre már választhatsz nehezebb „úti célt” is.

5. Az első randin ne igyál alkoholt!

Az alkohol az első randin, szinte teljesen lerombolhatja az addig magadról felépített képet! Kerüld az olyan helyeket ahol minimum alkoholfogyasztás van, vagy ahol bármilyen hasonló nyomás nehezedik rátok!

6. Töltsétek el aktívan az időt!

Van lehetőség, hogy ne csak beszélgessetek egy randin! Aktívan is eltölthettek egy-egy randit! Például elmentek vacsorázni, színházba, vagy együtt vesztek teniszleckét! Mindezek előtt azonban győződj meg, hogy ő is szeretné-e ezt! És mindenképpen szakíts időt később a beszélgetésre!

7. Tedd élvezetessé a randit!

Ne hidd azt, hogyha valami olyat teszel, amit egyébként abszolút nem szeretnél, azzal piros pontot érsz el! Sokkal inkább add magad! Keressetek egy olyan szórakozási lehetőséget, amely mindkettőtök számára élvezetessé teszi az első randit.

Ha ezeket betartjátok, valószínűleg sikerülni fog az első randi! Sok szerencsét, első-randisok!

 

Forrás:kamaszpanasz.hu