Ünnepi IOTjáték: Hozzon egy olvasót; vigyen e-olvasót! Rendkívüli ajándékkal lepheti meg magát és családját Karácsonykor, ha részt vesz az IOT.hu és az AVcentrum.hu közös, ünnepi játékában!

Hozzon egy olvasót; vigyen e-olvasót” elnevezéssel játékot hirdetünk, melynek keretében egy Koobe e-könyv olvasót >>> és egy WiiTábla mobil interaktív tábla szettet >>> sorsolunk ki Karácsonyra.

Célunk, hogy minél többen ismerjék meg ezeket az eszközöket és az Interaktív Oktatástechnika portált.

Ki vehet részt a játékban?

A játékban azok a regisztrált Heti Hírfutár olvasók vehetnek részt, akiknek ajánlására legalább egy új, aktív pedagógus csatlakozik (regisztrál) a Heti Hírfutár olvasók táborába.

Ha még nem csatlakozott, csatlakozzon MOST a Heti Hirfutár olvasótáborához | Csatlakozom >>>

2 egyszerű lépés, és már játszik is – Önön múlik, hogy mekkora eséllyel
  1. Mutassa meg az IOT.hu portált egy pedagógus kollégájának, és ő is csatlakozzon a Heti Hírfutárhoz. |  Csatlakozás >>>, majd
  2. az újonnan csatlakozó kolléga jelentkezzen a játékba az online adatlap kitöltésével (Jelentkezési adatlap >>>). és az adatlapon az Ön e-mail címét adja meg, mint ajánlói kódot. (Azt az e-mail címet amivel Ön a Heti Hirfutárra fel van iratkozva! ).

Ezzel Ön is, és kollégája is, máris eséllyel indul az e-könyv olvasó vagy a WiiTábla elnyeréséért!

Mindkét fél nyertes lesz

A játékra beküldött érvényes online adatlapok közül egyet sorsolunk ki. Az adatlapon szereplő ajánló is, és az ajánlott személy is nyer! Azt, hogy melyik eszközt ki kapja, szintén sorsolással fogjuk eldönteni.

Minél többször szerepel Ön, mint ajánló, annál nagyobb eséllyel nyerheti el az értékes eszközök valamelyikét!

A nyertesek valódiságáról személyes kapcsolatfelvétellel győződünk meg!

A sorsolás napja

A játékot december 9-19 között játsszuk. Sorsolás december 20.-án, vasárnap, hogy a Karácsonyfa alá kerülhessenek az ajándékok!