Hogyan készüljünk fel az influenzaszezonra vagy gyógyuljunk ki az asztmából, allergiából, kruppból, a gyenge immunrendszer okozta állandó betegeskedésekből? Az esetek 90 százalékában elérhető a teljes, tünetmentes gyógyulás!

Napjainkban a vírusok és a baktériumok globalizálódásának lehetünk szemtanúi. Általában gyermekek és idős emberek betegszenek meg először, hiszen az ő védettségük a legalacsonyabb a kórokozók ellen. Sok szülő tapasztalja, hogy gyermeke mindenféle vírusos, bakteriális fertőzés következtében évközben szinte állandóan beteg, sokan panaszkodnak állandó hurutos, megfázásos problémákról. Egy egyszerű légúti fertőzés következtében esetleg fulladnak, rosszul alszanak, sokat hiányoznak iskolából, óvodából, munkahelyről. Számukra és minden egészségre vágyónak jelent természetes megoldást az INDISÓBÁNYA-TERÁPIA, amelynek klinikai hatásairól Dr. Tóth László, fül-orr-gégész főorvost kérdeztük.

– Kedves doktor úr, kifejtené néhány szóban, hogy mely megbetegedések esetén javallott a kúra alkalmazása? Van-e ellenjavallat?
Összességében olyan betegeknek és egészségeseknek ajánlott a terápia, akik meg szeretnék előzni vagy megszabadulni krónikus, gyakran gyulladás okozta légúti panaszaiktól, köhögésüktől, állandó betegeskedésektől és ellenállóbb szervezetet szeretnének. Részleteiben: asztmásoknak, allergiásoknak, influenza, szénanátha, krupp, légcsőhurut, hörghurut, arcüreggyulladás, légúti gyulladásos betegségek esetén, dohányosoknak, egészséges városlakóknak preventív immunerősítésnek, teherbíró képesség fokozónak. A terápia hatékonysága kimagasló, a Tüdőgyógyász és Fül-orr-gégész Szakkollégiumok kizárólagosan támogatják alternatív megoldásként.
– Mi is tulajdonképpen a mesterséges sóbánya-klímaterápia?
A fent említett betegségek egyik leghatékonyabb és legismertebb aeroszol-kezelési módszere a természetes sóbánya-terápia, amelynek alapján elindult egy új fizioterápiás irányvonal, hiszen a természetes sóbányák gyógyító hatásának alkalmazása sajnos korlátozott és helyhez kötött. Így került sor a mesterséges sóbánya-mikroklíma terápia kifejlesztésére. Az egészségügyi kúra során az INDISO SPELEO GENERÁTOR segítségével reprodukálható a természetes sóbányák gyógyító mikroklímája, annak minden pozitív élettani hatásával.

Miben más ez sós kúrás módszer?
A módszer lényege és egyedülállósága abban rejlik, hogy a hatóanyag száraz, könnyen belélegezhető aeroszolt képez a légtérben, a részecskék ionizáltak és igen finomak, tehát biztosítják a megfelelő terápiás gyógyhatást, a várt eredményeket. A tevékenység fizioterápiás klinikai körülmények között alkalmazott, szakorvosi javallat és szűrővizsgálat előzi meg, a páciensek tehát orvosi gondozásban részesülnek, szemben az egyéb ismert hasonló terápiákkal.

– Hogyan néz ki a terápiás hatásmechanizmus?
A páciens belélegzi a száraz hatóanyagot, amely azonnal eljut a legkisebb hörgőcskékbe, illetve az egyéb légjáratokba is. Ott feloldódik, magához vonzza a szennyeződéseket, amelyek sputum és anyagcserefolyamok révén elhagyják a szervezetet. A mesterséges aeroszol tartalmú gyógyközeg működési mechanizmusának legfontosabb tényezője a légzőszervek nyálkahártyájára és a hörgők simaizom szerkezetére kifejtett hatás: megszünteti a gyulladást, helyreállítja a fiziológiai jellemzőket, illetve a légzőszervek mikro-flóráját, a patológiai váladék eltávolítása idézi elő a szervezet mikrobiológiai allergénekkel szembeni fokozott védettséget!
– Miben nyilvánul meg a betegek egészségi állapotának a javulása?
A kezelés valamennyi alsó és felső légúti, asztmatikus, bronchiális, hurutos vagy allergiás betegség alapját, a gyulladást szünteti meg, vagyis visszaállítja az egészséges állapotokat! A terápia eredményeképp általánosan helyreáll a bronchusok tónusa, javul a légzés, légzésfunkció, ami a szervezet egyéb szisztémáinak normalizációjához vezet. Az immunerősítő faktor révén negyedére csökken a betegnapok száma, a szervezet ellenállóbb lesz! Megszűnnek a kifejezett asztmás, allergiás, kruppos, hurutos, köhögős, fulladós állapotok.

– Konkrétan hogyan néz ki, miből áll egy kúra?
A kúra megkezdése előtt mindenkinek részt kell vennie egy orvosi vizsgálaton. Ezt követően egy teljes kúra 10 vagy 20 kezelési alkalomból áll, függően a betegség krónikusságától, illetve a kezelés céljától. Gyermekeknek az alkalmankénti benntartózkodás 45, felnőtteknek 60 percet jelent. A kezelések csoportosan működnek. A gyermek terápiás helysége játszóházként funkcionál, ahol lehet tanulni, játszani, a felnőttek esetében olvasásra, sakkozásra, zenehallgatásra, relaxációra van lehetőség.

Befulladtam! Ezt a szót csak az ismeri, aki kruppos, allergiás, vagy asztmás. Félelmetes érzés. A levegő nem jut be a tüdőbe, s a lélegzés, ami addig természetes volt, az a világ legnehezebb feladatává válik. S mert levegő nélkül legfeljebb két percet lehet kibírni, az asztmás roham egyértelműen halálfélelemmel párosul. Internetes keresgéléseim során találta rá az INDISOBÁNYÁRA. Nemrégiben fejeztem be a kúrát. Azóta gyógyszer nélkül élek, éjszakánként alszom, nem ébreszt fel a köhögés, a fulladás. Örülök, hogy a neten való keresgéléseim között rájuk leltem! Megérte a napi utazgatást, az ott töltött alkalmankénti egy órát. Megnyugtató, hogy a terápiát szigorú orvosi vizsgálat előzi meg, illetve az eredményt is szakorvos felügyeli. Kiss M.

Forrás: hazipatika.hu