Maga a testtekercselés egy fogyásra és narancsbőr kezelésére szolgáló eljárás. Ez egy olyan kifejlesztett technológia,mely a zsírszöveteket dolgozza meg és ezzel közvetlenül a bőr alatti felületre hat. Méregteleníti , a laza szöveteket feszesebbé teszi, ezáltal úgy tűnik,mintha nagyobb súly veszítene a test,ami a későbbiekben egy látványos bíztatás arra,hogy még jobban betartsa a fogyókúrázó a diétáját és végezze kondicionáló edzését is. A tekercselés mellett érdemes egy egészséges étrendet biztosító programot is beiktatni.

Hogyan működik?

Ez a fajta eljárás azokon a területeken tudjuk alkalmazni ,ahol több a zsír vagy azokon a részeken,ahol változást szeretnénk elérni. Ahol a test szövetei lágyabbak és petyhüttebbek, ott több alapanyagot kell felhelyezni és a testkontúr vonalai erősebben csökkennek.

Szabadulás a narancsbőrtől?

A nők többsége jelentős változásokat lát a használat után. A narancsbőr a szövetek alatt található összekötő rostok között visszatartott folyadék, mely növeli a zsírsejtek nagyságát. Gyenge keringéssel, méreganyag felhalmozódással,vízvisszatartással jár, melyek a narancsbőr kialakulásának okozói. A tekercseléssel méregteleníthetjük a bőr felsőbb rétegét, növeljük a keringést, mely csökkenti a narancsbőr megjelenését.

Hány kezelés szükséges?

Tartós eredmény eléréséhez legalább 10 alkalom szükséges, heti egy alkalommal legalább,de 2 vagy 3 alkalom a legcélszerűbb a kívánt eredmény eléréséhez.

Mindenki számára biztonságos?

Terhesek,betegek, menstruálók és székrekedésben szenvedők kerüljék az eljárást!

folyt. köv.

Forrás: fogyinfo.hu