… mert az ember nem lehet mindig rideg, vad, kegyetlen őrült, önző, hideg szívű báb; az ember egy ág ezen a fán, egy csepp az óceánban. Mert az ember látja a fájdalmat, a szenvedést, és elkeseredik.

Elkeseredik, és felteszi a kérdést: „Istenem, ezek világom háborúi? Miért, mondd, miért?”

Mert az ember kutatja az okokat, magyarázatokat próbál találni, mert érzi: nem lehet mindig sötét, nem eshet mindig, nem fújhat a szél, nem fagyhat mindig a földre a hó, nem fájhat mindig a szívnek a szó.
Érzi, és… Tenni próbál. Elmondani valamit az okról, a kiútról – akár úgy is, hogy mesébe öltözteti a mondanivalóját. Valahogy úgy, ahogy én tettem, ahogy most elmondom nektek.
Elmondom – bár csak egy fogaskerék vagyok a gépben -, és talán elhiszitek: együtt tényleg lehetnénk hurrikán, hiszen összeköt minket… az Élet!

– Kowa

Információ:  

Jéglanka meséi
Kowa második könyve!

A kiadója: Trajan könyvesműhely
Az ára: 2000,-Ft
Megjelenés időpontja: 2007. április 3. hete

Ha akarod, megrendelheted a könyvet. Ebben az esetben 2000,-Ft-ot kell fizetned, de átvállaljuk a postaköltséget. A rendelést elküldheted a kiadónak: \n trajan@trajan.hu Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , vagy Szántai Zsoltnak: \n lerenard@freemail.hu Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre. Kérjük, add meg neved, címed, irányítószámod. (Már most leadhatod a rendelésedet, és mi a megjelenés napján postázzuk a könyvet.)

Ha akarod, személyesen is megvásárolhatod a kiadó saját boltjában: Bp. VIII. Krúdy Gyula u. 7. (Darshan Udvar), minden nap 11-18 óra között.

Forrás: kovalskymegavega.hu