STAR WARS: KLÓNOK HÁBORÚJA  tv sorozatA Turner Broadcasting bemutatja a Lucasfilm filmjét, a
STAR WARS: KLÓNOK HÁBORÚJA című tévésorozatot

Az úttörő animációs sorozat február 13-tól, MINDEN PÉNTEKEN
ISKOLA UTÁN, 19.00 órától a Cartoon Network műsorán

Budapest, 2009. január 13. – 2009-ben új korszak kezdődik a Star Wars történetében: a tévésorozatot műsorára tűzi a Cartoon Network! A Lucasfilm Animation produkciója, a STAR WARS: KLÓNOK HÁBORÚJA hihetetlen, új Star Wars kalandokba repíti a közönséget, amelyekben a legendás Lucasfilm-féle elbeszélés káprázatos, sajátos animációs stílussal ötvöződik.
„Úgy éreztem, hogy még rengeteg Star Wars történet maradt, amit el kell mesélni” – mondta George Lucas, a STAR WARS: KLÓNOK HÁBORÚJA executive producere. „Alig vártam, hogy animációs formában is megoszthassak néhányat közülük a közönséggel, és egyúttal az animációs műfaj népszerűségét is tovább növeljem.”
„Ilyesmi eddig még nem készült televíziós céllal” – mondta Stuart Snyder, a Turner Animation, Young Adults & Kids Media elnöke és működtetési vezérigazgatója. „A Star Wars harminc éve folyamatosan bizonyítja, hogy rajongói milyen széles körből tevődnek össze. A STAR WARS: KLÓNOK HÁBORÚJA a Cartoon Networkön olyan műsor lesz, amelyet az egész család várni fog! Nagy örömünkre szolgál, hogy ismét a Lucasfilmmel dolgozhatunk, és izgalommal tölt el bennünket, hogy továbbíthatjuk a nézőkhöz ezeket a felejthetetlen kalandokat.”
A STAR WARS: KLÓNOK HÁBORÚJA teljesen új látvány- és hangulatvilágot tár a néző elé, a messzi-messzi galaxist és a terjedelmes Star Wars legendakört a legmodernebb számítógépes animációval kelti életre a nappalinkban. A nézők hétről-hétre egy-egy izgalmas, 30 perces „minimozit” láthatnak majd, amelyeket a Lucasfilm Animation tehetséges művészei alkottak.
A jó és a rossz között zajló intergalaktikus harc frontvonalain a fiatal és idősebb rajongók olyan kedvenc szereplőikhez csatlakozhatnak majd, mint Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi vagy Padmé Amidala, de lesznek vadonatúj hősök is, mint például Anakin tanítványa, Ahsoka. A sötét oldal cselszövői– élükön Palpatine-nal, Dooku gróffal és Grievous tábornokkal – készülnek átvenni az uralmat a galaxis fölött.  A tét óriási, és a Star Wars univerzum sorsa a bátor jedi lovagok kezében van.  Az ő hőstetteik vezetnek el azokhoz az eseménydús csatákhoz és új felfedezésekhez, amelyekre épül a STAR WARS: KLÓNOK HÁBORÚJA.
 A minden héten új történettel jelentkező STAR WARS: KLÓNOK HÁBORÚJA továbbviszi a Star Wars-legenda hagyományait: az izgalmas történeteket, a káprázatos látványt és a különleges zenét.