A Cukrosnéni két ifjú és reményteli legény története, akik szeretnének betörni a filmiparba, és nem is kell olyan sokat várniuk arra, hogy rábukkanjanak életük nagy lehetőségére.

Mivel elegük lesz művészrajongó filmes tanárukból, a produceri álmokat dédelgető Joe (Tom Riley), valamint tehetséges, ám ugyanakkor kissé neurotikus rendező haverja, Baggy (Tom Burke) úgy döntenek, hogy London felé veszik az irányt, és szerencsét próbálnak forgatókönyvükkel, melyről úgy hiszik, aranyat ér.

Az első meghallgatások természetesen csalódást okoznak, mindenütt zárt ajtókba ütköznek. Aztán végül megfordulni látszik szerencséjük, amikor egy hasonlóképpen elkeseredett producer (Eddie Marsan) megdobja őket némi pénzzel, cserébe hőseink megígérik, hogy szállítják azt a sztárt, akit a befektető akar. Csupán egyetlen probléma van az egészben – a producer Ötfogásos Candy-t (Carmen Electra) szeretné a filmben látni, a világ elsőszámú pornósztárját.

Bár esélyük szinte egyenlő volt a nullával, a fiúknak mégis sikerül végül beszervezni Candy-t a filmbe, ám ezzel a gondok még korán sincsenek letudva. Egyszerre kell leforgatniuk vizsgafilmjüket az iskolába, és természetesen a beígért, a műfajt forradalmasítandó pornót is. Mindezt pedig kénytelenek Tom szüleinek házában véghezvinni, ami még inkább bonyolítja az amúgy sem túl könnyű helyzetet. A két fiú mindent megtesz, hogy végül valóra váltsák legnagyobb álmukat, közben pedig rá kell jönniük, hogy az álmok megvalósítása néha nagyon fura és felettébb humoros irányt vesz.

színes feliratos angol vígjáték, 85 perc, 2007
16 éven aluliak számára nem ajánlott

rendező: Stephen Surjik
forgatókönyvíró: Peter Hewitt, Phil Hughes, Jamie Minoprio, Jonathan M. Stern
operatőr: Crighton Bone
producer: Barnaby Thompson, Piers Thompson
vágó: Alex Mackie

szereplő(k):
Carmen Electra (Candy)
Tom Riley (Joe)
Tom Burke (Baggy)
Irene Alano (Mai Ling)
Giles Alderson (Carl)
David Armand (Clive Purves)
Stephanie Blacker (Tiffany Thomas)
Colin Michael Carmichael (Gabi)
Mackenzie Crook (Dulberg)
Felicity Montagu (Joe anyja)

Bemutató dátuma: 2008. február 7. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Forrás: port.hu