Postára adási határidő: 2008. december 20.

Raktárürítési céllal szeretnék nagy mennyiségű számítógépet ingyenesen kiosztani partnerünk készletéből. A gépek használtak jobbára HP, Compaq, Siemens, Dell és IBM típusúak.

Teljesítményük 533, 600,800,1200,1800, 2000 MHz. 256-512 Mb. ram CD vagy DVD -olvasó, floppy.
A gépekre semmilyen operációs rendszer nincs telepítve, és csak magát a gépet adjuk. Tehát a gépek üzembehelyezéséhez hozzáértő személy szükséges! A gépek működőképesen lettek selejtezve, de a rajtuk lévő operációs rendszert törölték, tehát a használatukhoz a gépeket fel kell telepíteni.
Lehetőség van továbbá több darab HP típusú lézernyomtató kiosztására (vegyes típusszám), ezek szintén működőképesek de a tesztjüket a helyszínen a támogatott pályázónak kell elvégeznie mert rá kapacitásunk nincs!

A kiosztás közvetlenül a partnerünk raktárából történik, a Biogreen alapítvány, csak a regisztrációt, és a kiosztás megszervezését végzi! A pályázatok elbírálásával a Biogreen alapítvány egy külön céget bízott meg!

Egy pályázatban max. 5 gépre vagy 5 nyomtatóra lehet pályázni. Illetve vegyesen.

A pályázati díj: 3500 forint támogatás, mely összeget a BIOGREEN ALAPÍTVÁNY,
Unicredit bank Szeged, 10918001-00000015-37640004 számlájára kérünk átutalni.

Vagy Rózsaszín postai csekken a BIOGREEN ALAPÍTVÁNY Szeged Gáspár Zoltán.u.2 6723 címre feladni.

Pályázhatnak: nonprofit szervezetek, közhasznú társaságok, egyesületek, cégek, intézmények, önkormányzatok és egyéni vállalkozók. (őstermelők, magánemberek nem!)

A pályázók rövid bemutatkozása szükséges, hogy miért pályáznak és mire használják a fenti eszközöket. Pályázati adatlap nincs. A pályázatokat, és a befizetésről szóló igazolást, átutalást, postai csekket, az alábbi címre kérjük postai úton elküldeni (elsőbbségi vagy sima levélben, a borítékra ráírva pályázat):

BIOGREEN ALAPÍTVÁNY, Szeged, Gáspár Zoltán u. 2. 6723.
Fontos ez a posta cím! Az ügyintézés még mindig a Damjanich utcában van!
Postára adási határidő: 2008. december 20.

Gépek kiosztása: 2009 január-február.

A nyertesek kiértesítése

A támogatott pályázók a postára adási határidő lejártát követő 30 munkanapra kapnak értesítést postai úton. Ha a pályázat nem kerül támogatásra úgy értesítést nem küldünk.

Az eddigi számítógépes pályázatainkkal ellentétben, az itt kiosztott gépekre 3 hónap garanciát nem vállunk, és a gépek nem kerülnek a kiosztás előtt a Biogreen alapítvány tulajdonába, hanem közvetlenül a azokat selejtező cégtől kerülnek kiosztásra! Tehát a nyerteslistát szokásunktól eltérően nem közöljük a honlapunkon, hanem a selejtező cég dönti el közölni akarja e, és ha igen azt milyen formában teszi meg.

Fontos tudni!

Akik nem nyernek a pályázaton, azok csak a Vállalkozásfejlesztő magyar nyelvű marketing tananyagunk letöltésere jogosultak a honlapunkról. Ennek piaci értéke azonban meghaladja a regisztrációs díjat!!!!!!!

www.biogreenfoundation.org

A gépek Szegedről történő elszállításáról a nyerteseknek kell gondoskodni!

Tudnivalók a pályázatról:

Pályázati űrlap nincs. Mindenkinek saját magának kell megfogalmaznia a pályázatot. A pályázat mérete maximum 2 oldal lehet. Minimális méret 1 oldal. A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó eddigi tevékenységét, és azt, hogy a gépeket mire szeretné használni. Csatolni semmit sem kell, de a pályázat nyertesei csak alapító okiratuk vagy cégkivonatuk, vagy vállalkozói igazolványuk bemutatásával vehetik át a gépeket.

A pályázati díj a pályázat regisztrációs költsége. Ha a pályázati díjból befolyó összeg meghaladja a pályázat költségét, úgy a fennmaradó összeget a Biogreen Alapítvány más alapítványok támogatására használja fel!

A pályázat benyújtása,a Biogreen pályázat elbírálási elveinek elfogadását jelenti.
A Biogreen Alapítvány sem vallási, sem etnikai alapon nem diszkriminál, vagy helyez előnybe egyetlen pályázatot sem.

A pályázat elsődleges célkitűzése, hogy minden, a Biogreen Alapítvány számára fontos projekt támogatást találjon.

Ez a Biogreen alapítvány utolsó nyílt országos pályázati kiírása. 2008. december 20. után nem szándékozunk semmilyen hasonló pályázatot kiírni.

Ezt tesszük azért, mert működésünk 5 éve alatt szinte mindenki mindenhol feljelentet minket, és már nagyon unjuk.

Kéretik megérteni, attól, hogy ezt a pályázatot egy alapítvány írja ki, még egy pályázat! Tehát ha felhívnak minket, és megpróbálnak vesztegetni, és 20 percig lobbizni, akkor csak azt érik el, hogy már lassan nincs az alapítványunkban olyan ember aki felvenné a telefont!

A pályázathoz kapcsolódó elérhetőség
Kérem e-mailben, ha lehet!
Telefon: csütörtökön 12-16 óráig. 70 245-4529
Email.: Biogreen@tvnetwork.hu

www.biogreenfoundation.org

Alapítványunk senkit nem keres meg direktben számítógépekkel vagy pályázattal kapcsolatban.

Az előző pályázatainkra regisztrált pályázók a pályázatot regisztrációs díj megfizetése nélkül vehetik igénybe!

Forrás: tender.sff.hu