MIÉRT LESZ JÓ GYEREKNEK LENNI 2020-ban?CÍMMEL. Pályázni CSAK 3-6 fős, CSOPORTOS MUNKÁKKAL LEHET! Korosztály: 6-14 évesek.

 

A pályázati munkák lehetőleg rajz, festmény és fotó vegyes technikával készülhetnek. A/3-as méretű munkákat várunk. Kérjük, hogy az együtt dolgozó csoportok mellékeljék munkájukhoz egy darab A/4-es lapon a címet, a néhány soros magyarázó leírást, valamint az alkotócsapat fantázianevét, iskolájának adatait, tagjainak nevét, életkorát, telefonos és e-mail elérhetőségét, amennyiben volt, felkészítő tanár, pedagógus nevét és elérhetőségét is.

Értékeljük az egyedi ötleteket, az érdekes technikai megoldások bemutatását, a családok jövőbeli szerepének megjelenítését, a környezetvédelem, a természet és a jövőbeli lakókörnyezet fantáziadús ábrázolását.

 

Beküldési határidő: 2010. május 12.

Beküldési cím: Jövő Nemzedékek Országgyűlési Bizottság Irodája, Stratégiai és Tudományos Főosztály 1051 BUDAPEST, NÁDOR u. 22.

További részletek felől felvilágosítást ad: Alpár Vera 30/6837289

A legjobb munkák készítői értékes nyereményeket kapnak a 2010. május 30-i gyermeknapi ünnepség díjátadó gáláján, valamint bekerülnek a legtehetségesebb Gyermekmédia különdíjasok csapatába.

Pályázat gyerekműsort készítő, megálmodó gyerekeknek

A Gyermekmédia Egyesület ötletpályázatot ír ki 6-16 éves gyerekeknek

“Ilyen műsort készítenék én” illetve

“Ilyen műsort néznék én szívesen” témában.

Pályázni lehet fél-egy órás televíziós műsortervvel, melynek elképzelt célját, szereplőit, menetét kérjük megfogalmazni minimum 1, maximum 4 oldalas tervben. A munkákban a pályázó gyerek írja le részletesen, miért is szeretné ezt a műsort látni, illetve megvalósítani, mi lenne az újszerű, az eddig még sohasem látott ötlet benne.

Egy gyerek maximum 2-2 pályázatot adhat be a két témakörre.

Beküldési határidő: 2010. május 5.

Beküldési cím: palyazat@gyermekmedia.eu

http://www.gyermekmedia.eu

 

A legjobb munkák készítői értékes nyereményeket kapnak a 2010. május 30-i

gyermeknapi ünnepségen, reális műsorterv esetén lehetőséget annak

megvalósítására, valamint bekerülnek a legtehetségesebb Gyermekmédia

különdíjasok csapatába.