Az OTP Nyugdíj- pénztárak a Platina Program keretein belül fotópályázatot hirdet meg tagjai között, amivel többek között egy kétszemélyes perui utat lehet nyerni.

 

Utolsó határidő: 2010. szeptember 28.

A nyári időszakban a fényképezőgépek elmaradhatatlan kellékei a nyaralásra induló családoknak. A nyári fotókkal most nem csak az emlékeket őrizhetjük meg, hanem újabb izgalmas tájakra repíthetnek. Az OTP Nyugdíjpénztárak Platina Programja ugyanis a héten egy fotópályázatot hirdetett, melynek fődíja egy kétszemélyes perui álomutazás.

Érdemes tehát ezen a nyáron előkapni a gépeket és június 28. és szeptember 28. közötti időszakban versenyre kelni a legjobb fényképnek járó díjakért, melyet a következő három kategóriába nevezhetnek a játékos kedvű tagok: „Családi fotók”, „Vicces fotók”, „Helyi jellegzetességek, elrejtett kincs”.

A zsűri által minden hónapban legjobbnak ítélt három kép tulajdonosa (kategóriánként egy-egy) digitális kamera csomagot kap ajándékba, és hogy a fényképezőgép se pihenhessen, egy perui álomutazást sorsolnak ki a fotók készítői között.

A szeptember végéig tartó pályázaton a zsűri három alkalommal választja ki a legjobb képeket: július 30-án, augusztus 31-én és szeptember 30-án.
www.megerihozzanktartozni.hu

 

 

www.sff.hu