Katy Perry-nek szüksége van rád! Ha úgy érzed, szívesen szerepelnél egy nemzetközi produkcióban a világsztár oldalán, ne habozz. Katy hamarosan megjelenő új albumáról, a Firework című számhoz forgat videoklipet szeptember végén, és ehhez lelkes jelentkezők segítségét kéri.

 

Jelentkezési határidő: 2010. szeptember 12.

A Firework különleges helyet foglal el az albumon és Katy szívében egyaránt. Ez a dal az emberben lakozó, szunnyadó különleges történetek, álmok, tehetség szikrájáról szól, ami csak arra vár, hogy lángra kaphasson.

„Hiszem, hogy mindenkiben ott van az a bizonyos szikra és mindenki képes arra, hogy tűzijátékot alkosson belőle. Sokszor az emberek nem tudják, hogy mit kezdjenek a bennük rejlő szikrával. Nagyszerű, hogy lehetőséget tudunk most adni arra, hogy részesei legyenek a videoklipnek. Nekem pedig nagyon nagy élmény, hogy valódi rajongókkal lehetek, nem csak kiválogatott emberekkel.” – mondta Katy a videoklip kapcsán.

Katy 8 országból keres szereplőket, ezek egyike Magyarország. Azért esett választása Európára, mert mást szeretett volna, mint a megszokott Hollywood-i produkciók. Valami sokkal igazibbat, együtt a rajongókkal, akik nagyon sokat jelentenek neki.

A klip forgatása egy európai nagyvárosban lesz, amelyet Katy és a klip rendezője közösen választanak ki.

Most mindenki lehetőséget kap, hogy megmutassa magát és az ő történetét, különleges tehetségét a világnak. Persze Katy nem sztárokat keres, hanem inspiráló, érdekes, megható vagy különleges történeteket.

Mindegy, mi a benned rejlő szikra, a lényeg, hogy készülj, és csinálj belőle tűzijátékot!

Mi a te szikrád, történeted, tehetséged?

Jelentkezz, hogy kiválasztás esetén több szerencsés társaddal együtt Te is ott lehess a klip forgatásán!

Jelentkezés

Megvan benned a szikra? Szeretnéd, ha a szikrából végül tűzijáték lenne? Mutasd be, mi a te történeted, miben vagy tehetséges, mik az álmaid, céljaid.

Ezt kétféleképpen is megteheted. Válassz a két lenti lehetőség közül!

Ha videódat a zsűri is továbbjutásra méltónak találja, akkor szerepelhetsz Katy Perry legújabb videoklipjében, amelyet a Firework című számához készít.

A zsűri összesen 29 nyertest választ, így akár neked is lehet esélyed.
A zsűri tagjai
– Hámori Barbara-Origo
– Lakatos Márk-stylist műsorvezető
– Harsányi Levente-műsorvezető
– Lilu-műsorvezető

Vegyél részt személyesen a szereplőválogatáson!

Jelentkezz szereplőválogatásunkra 2010. augusztus 28-án 12 óráig a katyklipje@katyklipje.hu e-mail címen.

A jelentkezéshez kérjük, add meg telefonszámod és e-mail címed, hogy 2010. augusztus 28-án 20 óráig értesíthessünk a pontos időpontról és helyszínről.

A szereplőválogatás 2010. augusztus 29-én történik, és a feladatod ugyanaz lesz, mint a videofeltöltés esetében, azzal a különbséggel, hogy ezúttal élőben mondhatod el és mutathatod meg, hogy mi a te sztorid, tehetséged vagy álmod, mi pedig videofelvételt készítünk rólad.

A válogatásra kérjük, hogy a bemutatkozásodhoz szükséges kellékeket (pl. hangszer, ruha, zene) hozd magaddal, mert a helyszínen nem tudunk ilyesmit biztosítani (a bemutatót saját kockázatodra vállalod, vigyázz a testi épségedre, javaidra, nem tudjuk vállalni a felelősséget esetleges balesetért, kárért).

Mutasd be, miben vagy tehetséges, mik az álmaid, céljaid!

Tegyél azért hogy ott lehess, nevezz saját videóval!

Készíts egy maximum 2 perces videót, amelyben bemutatod a benned szunnyadó tehetséget, történetet, azt a szikrát, ami megvan benned és szeretnéd, ha lángra kapna.

A jelentkezés 2010. augusztus 25-től szeptember 12-ig tart.

A részletes pályázati feltételeket mindenképpen olvasd el a www.katyklipje.hu oldalon, mielőtt jelentkezel. Minden mező kitöltése kötelező! A feltöltött videó maximálsi hossza 2 perc, maximális fájlmérete 100 MB lehet. Bármely videóformátumot választhatsz.

Ismerd meg Katy Perry-t

Katy Perry a napfényes Kalifornia Santa Barbara nevű városában látta meg a napvilágot, 1984. október 25-én, Katheryn Elizabeth Hudson néven. Lelkipásztor szülők második gyermekeként született, egy nővére és egy öccse van. Gospel-zenén nevelkedett és a templomi karban is énekelt.

Már egész fiatal korában tudta, hogy mit szeretne elérni az életben, és sokat is dolgozott ezért. Persze a siker nem maradt el. Ez a kedvesen pimasz, kislányosan bájos dalszerző-énekes 2008-ban megkapta élete első Grammy-díj jelölését. „One of the boys” című lemeze megjelenése óta 25 országban volt listavezető olyan dalokkal mint az „I Kissed a Girl,” „Hot N Cold,” „Thinking Of You” a „Waking Up in Vegas”, és több mint 22 millió lemezt adott el. Katy következő sikereire pedig nem kell sokat várnunk, hiszen hamarosan itt az új albuma, a „Teenage dream”.

 

www.sff.hu