Országos videópályázat óvodáknak, iskoláknakAz angol- konyvek.com első alkalommal hirdeti meg videó pályázatát“Nyerj angol nyelvű gyerekkönyvtárat óvodád, iskolád részére” címmel óvodások és alsó tagozatos általános iskolások számára!

 

Beadási határidő: 2010. október 31.

A beküldhető pályamunkák: Gyakoroljanak be a gyerekekkel bármilyen angol éneket, mondókát, mesét (bábozás, ének, olvasás …), majd a maximum 10 perces videó felvételét töltsék fel a Facebook oldalunkon vagy küldjék el nekünk a palyazat[kukac]angolkonyvek.com e-mail címre ! A videót a következő formátumok valamelyikében: .avi, .mpeg, .wmv kérjük.

Egy pályázó intézmény legfeljebb 2 videót nyújthat be. A videófájl címében legyen benne a beküldő intézmény neve, városa, e-mail címe, valamint több pályázati anyag benyújtása esetén annak sorszáma is (pl. Hétszínvirág_ ovoda_Budapest_nagytamas_invitel_hu_2.avi).

A verseny célja nem a videók minőségének zsűrizése, hanem a minél ötletesebb, kreativabb angol tanulás bemutatása. A videók készítésének módjára, képpel, hanggal, szöveggel kapcsolatos elemeire nem teszünk kikötéseket.

Legyenek kreatívak, a versenyben nincs semmilyen megkötés!

A pályázatra beadott videók a Facebook oldalunkon lesznek elérhetőek. A legtöbb szavazatot (Like / Tetszik) kapott három videó tulajdonosa értékes angol gyerekkönyvcsomagot kap, amely tartalmaz CD-s, DVD-s gyerekkönyvet, mondókás könyvet, mesekönyveket.

Pályázni csak intézmények keretében lehet.

Nyeremények:

1. díj: 50 db angol gyerekkönyvet
2. díj: 35 db angol gyerekkönyvet
3. díj: 20 db angol gyerekkönyvet

A nyeremény pénzre nem váltható át.

Beadási határidő: 2010. október 31.

Ha nincs facebook oldala vagy nem tudja elküldeni a palyazat[kukac]angolkonyvek.com címre a videót akkor az álábbi címre is elküldheti CD-n:
angolkonyvek.com, 8440 Herend, Rózsa u. 4/4. A küldeményre kérjük ráírni: „Videópályázat”.

Eredmény hirdetés: 2010. november 2.

A nyerteseket 2010. november 2-ig értesíteni fogjuk, illetve a hírlevelünkben és a Facebook oldalunkon is kihirdetjük az eredményeket.
A beküldött videókat nem küldjük vissza, elektronikus másolatukat a későbbiekben megjelentethetjük kiadványainkban, honlapunkon.

 

www.sff.hu