A ringmagazin pályázatot hirdet 12 és 16 év közötti fiatalok részére elektronikus és nyomtatott sajtóban való megjelenésre. A pályázat célja, hogy a tehetséges fiatalokat bevonjuk a társadalmi szerepvállalásba; lehetőséget kapjanak sajtómegjelenésre; munkáikat díjazzuk, segítsük; tanulmányaikat és pályaválasztásukat érdemben támogassuk.

A pályázat kategóriái: cikkírás, interjú- és riportkészítés, fotó- és videómegjelenés, rajz-, karikatúra, illetve egyéb képzőművészeti alkotások készítése. (A videók tartalmazhatnak egyéni vagy csoportos előadóművészi felvételeket is!)

A pályázatok elbírálása: Az elkészített cikkek, fotók, videók stb. felkerülnek a ringmagazin internetes oldalára (www.ringmagazin.hu), az ificsapat rovatba, ahol minden alkotásra, munkára nyílt szavazás van meghirdetve.

A pályázatok díjazása: A legtöbb szavazatot elnyerő alkotások szerzői havonta értékes nyereményekben részesülnek. A havi szavazatok lezárása minden hónap első hétfőjén déli 12 órakor történik. A nyeremények folyamatosan kerülnek fel az oldalra, ezért érdemes állandó figyelemmel kísérni az ificsapat rovatot.

A ringmagazin szerkesztősége továbbá minden héten külön jutalmazza a legötletesebb, legérdekesebb munkákat.

A legjobb írások, alkotások bekerülhetnek egy-egy ifjúsági magazinba, az előadóművészi kategóriában pedig a legtehetségesebbeknek rádió-, illetve tv-szereplést készítünk elő. Lehetőséget teremtünk sajtókonferenciákon való részvételre, illetve további iskolákkal, képzőintézetekkel megállapodva a továbbtanuláshoz is segítséget nyújtunk. A legszorgalmasabb osztályok, csoportok külön pályázatokban, nyereményekben részesülhetnek.

A pályázat tartalma: A pályázatok témakörére nincs megkötés, az egyetlen feltétel a színvonalas munka! Szívesen vennénk az iskolai és magánélettel, illetve a környező világ híreivel, eseményeivel kapcsolatos alkotásokat, véleményeket, javaslatokat. Olvassátok, nézzétek, véleményezzétek egymás munkáit is, hiszen így fejlődhettek, így születhetnek egyre jobb és jobb munkák, amelyek természetesen nagy eséllyel indulhatnak a nyereményekért.

A pályázat határideje: FOLYAMATOS! Nem csak egy kategóriában indulhattok, és nem csak egy munkával! Mindenki pályázhat többféle alkotással, csoportok munkáit is várjuk!

A pályázati anyagokat a következő címekre küldhetitek: ificsapat1@ringmagazin.hu, ificsapat2@ringmagazin.hu, illetve postacímünkre: 1149 Budapest, Róna u. 120-122. (A borítékra írjátok rá: Ring Magazin IFICSAPAT)

A pályázati anyagok mellett feltétlenül tüntessétek fel a munkátok címét, a neveteket, az osztályotokat és az iskolátok pontos nevét! (A nyereményeket az iskolák igazgatóinak küldjük el.) A rajz-, karikatúra és egyéb képzőművészeti alkotásokat postai úton, beszkennelve, lefotózva vagy videófelvételen lehet eljuttatni a szerkesztőségbe.

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket, javaslatokat az alábbi címen várjuk: info.ificsapat@ringmagazin.hu, illetve az ificsapat fórumán, a szerkesztői blogban.

 

 

Jó munkát kívánunk mindenkinek, várjuk az alkotásokat, gyűjtsetek minél több szavazatot!

a ringmagazin szerkesztősége