Felhívás volt ösztöndíjas diákoknak külföldi tartózkodásuk alatti élményeik megosztásáraÉvente többezer hallgató veszi nyakába a világot, és tölt el egy-két szemesztert egy külföldi egyetemen vagy főiskolán.

 

Ez idő alatt mind szakmailag, mind pedig a magánéletben és a társas kapcsolatokban rengeteg új élményt gyűjtenek, melyek életreszóló hatással bírnak. Éppen ezért a Tempus Közalapítvány megkísérli összegyűjteni és közzétenni a volt ösztöndíjas diákok élménybeszámolóit, hogy minél többen kapjanak kedvet „mobillá válni” és kipróbálni magukat egy idegen környezetben.
Mutasd be Te is, mivel töltötted az ösztöndíjas idődet!

Az élménybeszámolókat folyamatosan, de legkésőbb 2010. december 1-jéig várják

Ha külföldi tanulmányaid, szakmai gyakorlatod ideje alatt vagy utána

– írtál blogot,
– vezettél naplót,
– készítettél prezentációt,
– gyűjtöttél össze fényképeket,
– állítottál össze videoklipet,
– bármilyen más módon dokumentáltad az élményeidet,
és van kedved megosztani* azt másokkal is, mi teret adunk neked.

Legyen élményed őrült vagy komoly, vicces vagy tudományos, laza vagy összeszedett, mi nem szabunk korlátokat kreativitásodnak. Egyetlen kikötésünk, hogy kapcsolatban legyen ösztöndíjas – Erasmus, CEEPUS, Erasmus Mundus vagy Leonardo da Vinci – időszakoddal. Lehet, hogy valaki éppen a te élményeid alapján kap kedvet a külföldi tanuláshoz. Mutasd meg, milyen jó hely Európa!

Az élménybeszámolókat folyamatosan, de legkésőbb 2010. december 1-jéig várjuk az alumni@tpf.hu e-mailcímen.

A beérkezett anyagokat közzétesszük, a legjobbakra pedig szavazni lehet majd.

További információ:
Beregi Bettina
Alumni koordinátor
Tel.: 1 237-1300
alumni@tpf.hu
www.tpf.hu

*A felhívásra kizárólag saját készítésű anyagokat várunk, melynek szerzői jogával beküldő rendelkezik. A beküldött anyagokat, illetve az azokból készült válogatást a Tempus Közalapítvány honlapján, valamint kiadványaiban, egyéb promóciós eszközeiben térítésmentesen – a szerző feltüntetésével – felhasználhatja.

 

www.sff.hu