Természetfotó a számítógépemreCélja: Rendszeres bemutatkozási lehetőség az Interneten keresztül természetfotósok részére akik képeiket szeretnék bemutatni és közönségszavazatok alapján értékeltetni azokat. A pályázat nyitott bárki küldhet képeket amennyiben a feltételeket elfogadja. Témája: „Természetfotó a számítógépemre” Itthon, és külföldön készített a természetet, tájakat, fajokat, bemutató képek, fotók .

Figyelem pályázatunkra minimum 800 px-es vízszintes hosszúságú képekkel lehet nevezni.

Beküldési határidő minden negyed év utolsó napja

Részletek:

1. Mindenki feltöltheti saját képeit, kérjük, hogy saját névvel. A fő albumba csak azok a képek kerülnek melyek átesnek egy minőségi, technikai bírálaton. A képek kategóriák nélkül kerülnek a fotóalbumba. A rendszer automatikusan a szavazatok sorrendjében jeleníti meg az érdeklődők számára az alkotásokat, akik szavazatokat adhatnak a képekre 1-5-ig pontozással.
2. A képek mérete a hosszabbik oldalon nem lehet kisebb 800 px-elnél. Formátuma JPG. vagy JPEG. lehet. Nagyobb felbontású kép küldése a pályázat befejezésekor külön kérésre történik. Számítógépeken való megjelenéskor felkerül a szerző neve, és a fotohir.hu logója.

3. Fény és színkorrekciók engedélyezettek de ezek nem változtattathatják meg alapjaiban a képet. A képeken felirat nem helyezhető el.
4. A pályázathoz kötelező kitölteni a nevezési űrlapot, megadni a kép készítésének helyét, és a technikai adatokat (gép, optika stb.).
5. Egy pályázó maximum 5 képet küldhet.
6. A pályázat akkor eredményes, ha legalább 10 alkotó 30 képet küld elbírálásra. Amennyiben ez a szám nem teljesül a képek a következő „Negyedév természetfotója” fotóalbumba kerülnek.
7. Saját képre történő szavazás esetén kizárás jár a pályázatból. A fotohir csapata fenntartja a jogot, hogy a kiírástól eltérő képeket törölje a fotóalbumból.
8. Nem lehet képet beküldeni más fotópályázatokon már szerepelt képet.

Beküldési határidő minden negyed év utolsó napja. A szavazás lezárása az ezt követő hónap 15. napja. Az első 20 képből egy három tagú szakmai zsűri választja ki a nyertes képet. Ez után kerül kihirdetésre a pályázat nyertese és veheti át a Naturvizió Kft. által felajánlott díjakat.
I. díj: 1 db Iglu 2-es természetfotós lessátor
II. díj: 1 db Profi természetfotós mellény
III. díj: 10 000 Ft értékű „The Mountai póló” vásárlási utalvány a www.ajandek.hirdetolap.eu oldaláról.
(Külföldi nyertes esetén a postai költséget nem tudjuk vállalni.)
Képek feltöltése regisztráció után, a fotohir.hu/termeszetfotos-palyazat oldalon lehetséges
A szerző hozzájárul hogy a beküldött képeket a fotohir szerkesztősége saját oldalain, díjtalanul megjeleníthesse.
Ötleteit, javaslatait várjuk a www.fotohir.hu címén.
Pályázatunk színvonalának emelése érdekében várjuk cégek, magánszemélyek felajánlásait a pályaművek külön díjazására.

www.sff.hu