Irodalmi pályázat az Ígéretek antológia 4. kötetének kiadásához.

A 2009-es tavaszi Ünnepi Könyvhétre jelent meg az első antológiánk, címe: Ígéretek. A sorozat második kötete 2010 februárjában jelent meg, Ígéretek 2 címmel. A 3. Ígéretek antológia könyvbemutatójának dátuma: 2010. augusztus 28.

Most a 4. Ígéretek kötetet tervezzük kiadni.

Az irodalmi pályázat leírása:

A pályázat beadási határideje: Folyamatos

A pályaműveket a kiadóba kell beküldeni, elektronikus úton (szecsody.peter @ garbokiado.hu). A beküldött művek elbírálása folyamatosan történik. A beküldött prózai írásmű maximum 5 oldal, azaz 9 000 leütés lehet, vagy 1 vers.

Pályázati feltételek:

A beküldött versek és novellák csak olyan kéziratok lehetnek, amik eddig még nem jelentek meg nyomtatásban. Minden írásművön (a csatolt fájlban!) szerepeljen a szerző (ál)neve, e-mail címe, telefonszáma. Kérjük, mielőtt elküldik, olvassák el még egyszer, mert gépelési és helyesírási hibákkal teli írásműveket nem fogadhatunk el (1800 leütésnyi oldalanként 10 hibánál több). Életkor, végzettség vagy foglakozás tekintetében semmi előfeltétel nincs.

A pályázat elbírálása:

Az anyagokat szakértők bírálják el. Azon írásművek, melyek publikálásra alkalmasak, értékelést nem kapnak, csak egy értesítést, hogy pályázatunkban nyertes műként szerepel, és kiadásra vár. Amennyiben nem kerül a kiválasztott írások közé, természetesen néhány mondatos indoklást küldünk.

A nyertes művek kiadása:

Az irodalmi pályázat nyertes műveit közös kötetben adjuk ki. A kötetben minden szerzőnek lesz egy fényképes bemutatkozó oldala is. A kiadáshoz 7500 Ft hozzájárulást kérünk a szerzőktől oldalanként. Ezt a hozzájárulást fizetheti maga a szerző, vagy hozhat támogatót, aki helyette fizet.

A megjelent Ígértek köteteket a Lilaköd Könyveskávézónkban, és a web-áruházunkban forgalmazzuk. A könyv-nagykereskedőkön keresztül az ország könyvesboltjaiban is kaphatók, könyvtárakban megtalálhatók. Eljuttatjuk online és offline médiákhoz, ahol bemutatják, írnak róluk, így nagyobb ismertséghez juttatják a könyvet, szerzőiket. A kötetben megjelent szerzőknek ingyenes bemutatkozási lehetőséget biztosítunk, valamint szerzői, felolvasó esteket, író-olvasó találkozókat szervezünk.

A pályázatnak nevezési díja NINCS