Energia - Mérlegen az egészség - pályázat általános iskolai osztályok számáraA pályázat célja, hogy az oktatási anyagból merítve a diákok összeszedjék, átgondolják és elmélyítsék az egészséges életmóddal kapcsolatos ismereteiket.

 

Beküldési határidő: 2010. november 30.

Ezt támogatandó a TÉT Platform ingyenesen hozzáférhetővé tett egy a civil szervezetek, a táplálkozás-tudomány, a kormányzat és az üzleti szféra összefogásában készült oktatási segédanyagot. A korosztályoknak megfelelő tudásanyaggal és nyelvezettel készült anyag segítséget nyújt a pedagógusoknak a gyermekek helyes táplálkozással és az egészséges, mozgásban gazdag életmóddal kapcsolatos tudatformálásában. Az oktatási segédanyagok letölthetők innen.

A pályázat témája:

Az osztályoknak egy olyan plakátot kell készíteniük, amely az Energiamérleget szemlélteti minél ötletesebb, fantáziadúsabb formában. A beadott pályamunkák készülhetnek bármilyen technikával (pl. ceruzarajz, vízfesték, montázs, fotóaplikáció, mozaik, stb.)

Pályázati feltételek:
1. A diákok által készített, az Energiamérlegről készült plakát fényképének beküldése ajánlottan .jpg formátumban, maximum 5 MB terjedelemben.
2. Az oktatási anyag gyakorlati használatával kapcsolatos kérdőív kitöltése és visszaküldése e-mailben a felkészítő pedagógus részéről. A kérdőív mellékelése nélkül nem tudjuk elfogadni a diákok pályázatát!
A kérdőív letölthető innen.

Kérjük, hogy a kitöltött kérdőívet e-mailben, a pályázati anyagról készült fényképekkel együtt küldjék vissza!

A pályaművek elbírálása és díjazása:
A pályaműveket a TÉT Platform Oktatási Munkacsoportjának tagjai bírálják el. A tagok a gyerekek alkotó fantáziáját, kreatív ötleteit és kivitelezését fogják díjazni. A zsűri fenntartja a jogot arra, hogy indokolt esetben egy-egy helyezést ne ítéljen oda, vagy megosztott díjazásban részesítsen pályázókat.
A legszebb alkotást beküldő osztályokat értékes ajándékokkal jutalmazzuk.
I. díj: 200.000 Ft értékű,
II. díj: 100.000 Ft értékű,
III. díj: 50.000 Ft értékű sportszer vásárlási utalvány

Beküldési határidő:
2010. november 30.

Beküldési cím:
palyazat@tetplatform.hu

A pályázatban kérjük feltüntetni a következő adatokat:
Iskola neve
Osztály száma
Felkészítő pedagógus neve
Elérhetőségek: iskola címe, e-mail cím, telefonszám.

 

www.sff.hu