Varázsceruza rajzpályázatRajzverseny a Magyar Állami Operaházban. A Magyar Állami Operaház Budapest ismét rajzversenyt hirdet, amelyen korábbi vagy mostani operai élményeitek alapján készült képekkel vehettek részt.

 

 

Beküldési határidő: 2011. január 7.

Korcsoportok:
– 3-6 éves kor,
– 7-10 éves kor,

– 11-14 éves kor,
– 15-18 éves kor

A rajzok hátuljára feltétlenül írjátok rá a következőket:
– Varázsceruza rajzverseny
– a kép címe
– név
– életkor
– lakcím
– telefonszám
– e-mailcím
– az operalátogatás időpontja

Az alkotásokat szabadon választott technikával, A/3-as vagy A/4-es méretben készíthetitek el.
A rajzokat postán ( Magyar Állami Operaház Budapest, Gémes Szilvia részére,1061 Budapest, Andrássy út 22.), illetve az Operaház művészportáján (1061 Budapest, Hajós u.) várjuk 2011. január 7-ig.

Varázsceruza rajzverseny pályázati szabályzat
A pályázat postázásával, vagy személyes átadásával a pályázó – kiskorú esetén annak törvényes képviselője – elfogadja a következőkben részletezett szabályzatot:
A rajz benyújtásával a pályázó hozzájárul, hogy díjazása esetén a Magyar Állami Operaház Budapest a zsűri által kiválasztott rajz teljes körű felhasználási és hasznosítási jogát megszerezze.
A kiválasztott pályamű, mint szellemi alkotás a pályázó tulajdonában marad, de a Magyar Állami Operaház Budapest megszerzi annak a vonatkozó jogszabályok szerinti teljes körű, korlátlan, valamennyi felhasználási jogra kiterjedő felhasználási és hasznosítási jogát.
Ennek alapján Magyar Állami Operaház Budapest a rajzzal szabadon rendelkezhet, azt bármikor, időbeni és területi korlát nélkül, kül- és belföldön bármilyen kiadványban – beleértve az utánnyomást is- és egyéb promóciós eszközként, bármilyen formában felhasználhatja, sokszorosíthatja, terjesztheti és kiállíthatja. A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a kiadványokban, promóciós eszközökön neve szerzőként nem kerül feltüntetésre.

A zsűri tagjai:
– Csavlek Etelka, operaénekes, keramikusművész
– Székely Annamária, festőművész
– Zenovitz Zénó, festőművész, az Operaház festőműtermének vezetője
– Miksa Bálint, festőművész
Ünnepélyes díjátadás: 2011. február 6. vasárnap 11.00, a Pomádé király új ruhája előadás előtt a színpadon.
A díjazott alkotásokat nem áll módunkban visszaadni, honlapunkon tesszük közzé.
12 nyertest hirdetünk, akik az Operaház és támogatóink által felajánlott értékes nyereményekben részesülnek.

www.sff.hu