A Modell leszek! Magazin pályázataA Modell leszek! Magazin pályázatot hirdet azok számára, akik kedvet éreznek a cikkíráshoz a modellvilág, a divat, a szépségápolás és az egészség területén. A pályázat célja, hogy lehetőséget teremtsünk a pályázóknak, hogy gondolataikat, nézőpontjaikat, tudásukat, tapasztalatukat megismertessék az olvasókkal, valamint felkutatjuk azokat a tehetséges embereket, akikkel a jövőben hosszútávon együttműködhetünk.

 

A cikkek beküldésének végső határideje 2011. március 31.

A pályázaton részt vehetnek a Magyarországon és határainkon túl élő magyar nyelven író amatőr írók kortól, nemtől és foglalkozástól függetlenül kizárólag saját maguk által írt, magyar nyelvű írásokkal az alábbi kategóriákban:
Divattörténet, divat trendek, újdonságok, öltözködés, hajviseletek, a modellvilág, modellfotózás, szépségápolás, kozmetikai tanácsok, smink, egészséges életmód, fitness, wellness, test és lélek.

A pályázatra legalább három magyar nyelvű írást kell beküldeni. Minden egyes cikk hosszának minimálisan el kell érnie az 500 szót. Ennél hosszabb cikkekkel is lehet pályázni. A pályázható cikkek száma korlátlan. Minél több cikkel indul a pályázó, annál nagyobbak az esélyei. Ennek oka az, hogy valóban a tehetséget szeretnénk jutalmazni és nem a véletlenre bízzuk, hogy ki nyeri a díjakat, illetve, hogy kivel fogunk együttműködni a későbbiekben.

A beküldött cikkhez írni kell egy kivonatot is. Ez 2-3 mondatból áll és arra szolgál, hogy felkeltse az olvasó érdeklődését a cikk iránt. A kivonatot a cikk elejére kérjük írni, ahogyan az alábbi képen látható. A kivonat után a cikk címét, alatta pedig a szerző nevét kérjük feltűntetni. A pályázati munkát úgy kell elmenteni, hogy a fájl neve tartalmazza a szerző nevét és a cikk címét.

Például: „szaboerika-hogyanfessukhajunkat.txt”.

A pályázati anyagokat e-mailben fogadjuk az info@modell-leszek.hu címen.

Az e-mail tárgya „Pályázat” legyen.

A pályázatra beküldött cikkeket egyszerű szövegként kell megírni és az e-mailhez csatolni. Erre egyik legalkalmasabb program a Windows Jegyzettömb. Microsoft Wordben vagy Open Office-ban is meg lehet írni a pályamunkát, de arra kell figyelni, hogy egyszerű szövegként legyen elmentve, txt kiterjesztéssel.

A pályázati munkák beérkezését nem igazoljuk vissza. Ha az írást kedvezően bíráltuk el, közzétesszük a magazinban és arról értesítést küldünk e-mailben. Nem igazoljuk vissza továbbá azt sem, ha a pályamunka nem felelt meg a követelményeknek.

A beérkezett pályamunkákat érkezési sorrendben átnézzük, és ha megfeleltek az előírásoknak, azonnal közzétesszük a Modell leszek! Magazinban a megfelelő kategóriában. Az esélyek növelhetők azáltal is, hogy minél hamarabb küldi a pályázó a cikket, így máris lehetőség van annak pontozására.

A pályázati munkákat nem kell egyszerre küldeni. Ha elkészültél egy cikkel, küldd el nekünk! Az e-mailben írd le neved és telefonos elérhetőséged is! Ha még nem múltál el 14 éves, akkor is indulhatsz a pályázaton, de ebben az esetben a szülő elérhetőségét kérjük feltűntetni.

A cikkek beküldésének végső határideje 2011. március 31.

TILOS a pályázatra olyan cikkeket küldeni, amit nem a pályázó írt saját magától, hanem a tartalmat vagy annak bármilyen kis részét más elektronikus vagy nyomtatott anyagról másolta. A lopott cikkek beküldőit azonnal feketelistára tesszük és kizárjuk a pályázatból.

TILOS továbbá a cikkekben bármely személyre, csoportra, nemzetre, fajra nézve lealacsonyító, kritizáló írást közölni, valamint politikai vagy vallási nézetet hangoztatni. Az ilyen írásokat haladéktalanul töröljük és a cikk beküldőjét szintén kizárjuk véglegesen a pályázatból.

Nevezési díj nincs!

A zsűri munkáját azok az olvasók fogják elvégezni, akik rendelkeznek Facebook regisztrációval. Minden megjelent cikk alatt található egy Facebook modul. Ezen a modulon található egy „Tetszik” feliratú gomb. Ennek a gombnak a megnyomásával lehet szavazni a cikkre. A gomb mellett található szám azt jelzi, hogy hányan fejezték ki tetszésüket a cikk iránt.

Aki a legtöbb szavazatot kapja, az lesz az első helyezett. Így alakul ki egy rangsor, ami alapján a további nyerteseket is kiválasztjuk. Egy pályázó összes cikkének szavazatait összeadjuk, így kapjuk meg a végeredményt. Tehát minél több cikkel indul valaki a pályázaton, annál nagyobb a valószínűsége, hogy több szavazatot kap. Érdemes a megjelent cikkeket minél több helyen megosztani, ezzel is népszerűsítve a pályázó munkáját.

Nem számít szavazatnak az, ha valaki a Facebookon nyomja meg a „Tetszik” gombot. Csak a Modell leszek! Magazin honlapján a cikkek alatt található „Tetszik” gombra kattintás érvényes!

Pályadíjak: A beérkező írásokat előzetesen a Modell leszek! Magazin szerkesztősége bírálja el. Amennyiben a mű megfelel a kritériumoknak, azt megjelenteti a magazinban. A megjelent cikkeket a közönségszavaztok alapján rangsoroljuk.
– I. helyezett: professzionális portfólió fotózást nyer 86 000 Ft értékben.
– II. helyezett: Nikon digitális fényképezőgépet nyer 25 000 Ft értékben
– III. helyezett: Apple iPod MP3 lejátszót nyer 15 000 Ft értékben
Az első három helyezett díjai mellett az első 20 legtöbb szavazatot gyűjtött pályázó belépőjegyet kap a Hogyan lehetnék én is modell? című bevezető előadásra.

Eredményhirdetés: 2011. április hónapban a Modell leszek! Magazinban.
Az eredményhirdetést követően minden nyertest e-mailben értesítünk a díjazásról és annak részleteiről, hogy mikor és hol tudja átvenni azokat.

www.sff.hu