Elindult a Zumba-mozgalom! A fiatalok mozgásszegény életmódjának javítására, a sport megszerettetésére a Krefiti.Hu kreatív ifjúsági magazin és a ZumbaCentrum oktatói, Szabó Roxána és Vadon Barnabás különleges programot indított.

 

Mint ahogyan március 1-én a Lánchíd rádióban meghirdetésre került, az ország legképzettebb oktatói az iskolások részére ingyenes órákat tartanak. 45 percben kicsiknek és nagyoknak egyaránt, akár több osztálynak, több turnusban is zajlanak a Zumba-órák, igénytől függően.

A Zumba a latin-amerikai táncritmusok és az aerobic ötvözete. Könnyen követhető, a teljes testet átmozgató, hatékony, mégis szórakoztató, jókedvre hangoló mozgásforma. Nem szükséges semmiféle előképzettség, tánctudás vagy kondíció – bárki könnyedén végezheti, és az oktatók kifejezetten a gyermekek, a fiatalok számára készítettek egyedi edzésprogramot.

Az ingyenes órákat akár a testnevelési órák színesítésére, akár külön rendezvényként vehetik igénybe az iskolák.

A Zumba-mozgalom a fővárosból indul – jelentkezni lehet a programszervezőnél, a Highclass Kft.-nél www.highclass.hu, a Zumbacentrum-nál www.zumbacentrum.hu, illetve a Krefiti.Hu elérhetőségein.

Az órákról hamarosan felvételeket teszünk közzé.