Irányítsd mobilodat a tudományra!Olyan rövid videók feltöltésére és megosztására hívunk Titeket, amelyek tudományos jelenségek, törvények, összefüggések megjelenését mutatják be. Legyetek kreatívak és töltsetek fel általatok rögzített rövid videókat! Nyerjetek HD kamerát, ösztöndíjakat és könyvutalványokat!

3 fős csapatok indulhatnak a vetélkedőn, bármilyen szakterületen felvett rövid, tudományos témájú filmekkel.
TudásFeltöltés tudományvizualizációs vetélkedő
(12-19 éves korosztály számára)

A verseny:
•       3 fős csapatok (vezető tanárok segítségével) indulhatnak a vetélkedőn, bármilyen szakterületen felvett rövid (legfeljebb 5 perces), tudományos témájú filmekkel.
•       Kézikamerával, mobiltelefonnal, tablettel is lehet rögzíteni, a montírozáshoz bármilyen program használható.
•       A filmeket a http://www.tudasfeltoltes.hu oldalra („ti töltitek fel” rovatba) kell feltölteni, majd a szakmai moderálás után a filmek kikerülnek a YouTube-ra és a Facebookra.
•       A http://www.tudasfeltoltes.hu oldalon gyűjtött lájkok és a Facebook Tudásfeltöltés alkalmazásban szerzett szavazatok összesítve adják az első 10 helyezett filmet, melyek készítői kerülnek be az április 21-i döntőbe!
Az elkészült kisfilmek feltöltésének határideje: 2012. április 6.
Díjak:

1 díj: a csapatnak 1 db Full HD videokamera + a csapat tagjainak (3 fő) féléves jutalom ösztöndíj*, 6 hónapig havi 10 ezer forint.
2 díj: A csapat tagjainak (3 fő) féléves jutalom ösztöndíj*, 6 hónapig havi 10 ezer forint.
3 díj: A csapat tagjainak (3 fő) 5 ezer forintos könyvvásárlási utalvány.
*(A hatályos adójogszabályok szerint ez a jutalom a középiskolai tudományos munkát segítő tanulmányi ösztöndíj, amelyet az OTP Fáy András Alapítvány folyósít 6 hónapon keresztül.)

További díjakat ajánlott fel: http://www.facebook.com/elte.megeri
Bővebb információ: tudasfeltoltes@tudastars.hu, www.tudasfeltoltes.hu