Legyél Te a VOLT hangja!A jubileumi, 20. VOLT Fesztivál egyik legizgalmasabb színfoltjának ígérkezik a VOICE Fesztivál, azaz a VOLT tehetségkutató versenye, amely a rendezvény központjában, négy napon át, a közönség aktív részvétele mellett zajlik.

 

A jelentkezéseket május 14-ig várják a szervezők.

Előválogatást követően 12 énekes léphet színpadra, 1-1 mindenki által ismert slágerrel a VOLT Fesztivál első napján. A hagyományos énekversenyektől és karaoke-showktól eltérően ezúttal azonban profi, élő zenekari kíséret mellett mutatkozhatnak be a VOLT leendő hangjai, a fesztivál minden bizonnyal lelkes és népes közönsége előtt. A zenei hátteret egy igazán ismert és elismert csapat, a Gönczi Gábor vezette Smile biztosítja.
Amíg a VOLT első estéjén tucatnyian, másnap kilencen, majd hatan, a szombat esti döntőn pedig má rcsak hárman állnak színpadra, előbb 1-1, majd 3-3 dallal. A versenyzők sorsáról kizárólag a jelenlévő közönség dönt, alapdíjas sms-sel juttathatják tovább kedvenceiket.

A dalokat előzetes egyeztetés során választják ki a versenyzők, elsősorban hazai- és világslágerek kerülnek majd a műsorba, számos műfajban. Olyan 35 év alatti amatőr énekesek jelentkezését várják, akik képesnek érzik magukat, hogy énektudásukkal és személyiségükkel meggyőzzék a nagyközönséget, hogy ők a VOLT hangjai.

A „hangok versenyére” május 14-ig lehet jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével. A neves szakmabelieket tömörítő zsűri az első száz jelentkezőből május végén, a budapesti selejtezőn választja ki a legjobbakat, akik meghívást nyernek a 20. VOLT Fesztiválra. Róluk riportfilm is készül, melyet a VOLT honlapján, valamint Facebook-oldalaikon mutatnak majd be.

A Soproni VOICE Fesztivál talán legfontosabb fődíja – számos értékes díj mellett – természetesen az az ismertség, amely a VOLT Fesztivált megelőző kampánnyal és a fesztiválon való négynapos szerepléssel jár, illetve annak nagy esélye, hogy a VOLT hangjára akár több, jelenlévő szakmabeli és zenekar is felfigyel majd.

 

{module Forrás: sff|none}